ExTrEmEDwarf Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 εδ,πρότεινε μου καμια καλή σειρά για να δω. (τύπου continuum,fringe etc). Θέλω όμως να έχει τουλάχιστον 4-5 season(δεν με πειράζει αν έχει τελειώσει(όπως το fringe)). ή όποιος άλλος ξέρει.. δες dexter είδα 2 επεισόδια και είναι φοβερό και online επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=260509.0
Reptant_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 δες dexter είδα 2 επεισόδια και είναι φοβερό και online επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=260509.0 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ DEXTER ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΚ @Fanky δες supernatural παιξε Bioshock ο ευτυχης κατι λεει για το Grimm, δεν το εχω δει για να σου δωσω γνωμη
ExTrEmEDwarf Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ DEXTER ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΚ @Fanky δες supernatural παιξε Bioshock ο ευτυχης κατι λεει για το Grimm, δεν το εχω δει για να σου δωσω γνωμη βαριόμουνα να το κατεβάζω γιατί είναι 32gb :/
Reptant_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ε σιγα, κατεβαζεις 4-5 επεισοδια, και μεχρι να τα δεις κατεβαινουν ολα τα αλλα :/
ExTrEmEDwarf Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Είναι διαστροφικό και μ'αρέσει μ' αρέσει που σου αφήνει μηνύματα που περιμένεις να ακούσεις στο μέλλον το ότι δεν έχει αισθήματα και πως μπορεί και τα προσποιείται έκανε μπαμ στην αρχή και σε τραβάει στο τρυπάκι κατευθείαν και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω
Reptant_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Είναι διαστροφικό και μ'αρέσει μ' αρέσει που σου αφήνει μηνύματα που περιμένεις να ακούσεις στο μέλλον το ότι δεν έχει αισθήματα και πως μπορεί και τα προσποιείται έκανε μπαμ στην αρχή και σε τραβάει στο τρυπάκι κατευθείαν και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω Μετα αλλαζει λιγο(καλο αυτο), και αν εξερεσεις μια season(κατα την γνωμη μου) ολες οι αλλες ειναι επικες , απο την αρχη μεχρι το τελος Το καλο ειναι οτι ξαναρχιζει 30ιουνιου, οποτε θα εχεις φτασει ως εκει χωρις να περιμενεις μηνες για νεο επεισοδιο
Vision Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Fanky ναι supernatural απο 4η season και μετά γίνεται ότι να'ναι.
ExTrEmEDwarf Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Μετα αλλαζει λιγο(καλο αυτο), και αν εξερεσεις μια season(κατα την γνωμη μου) ολες οι αλλες ειναι επικες , απο την αρχη μεχρι το τελος Το καλο ειναι οτι ξαναρχιζει 30ιουνιου, οποτε θα εχεις φτασει ως εκει χωρις να περιμενεις μηνες για νεο επεισοδιο βλέπω dexter τώρα και έχω και το house md στην άκρη που το ξαναβλέπω για 3η φορά (είμαι στην 7η σαιζόν τώρα)
Reptant_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 24 δες αν εχεις πολυ χρονο γαμαει, βγαινει και νεα season του χρονου :)
Reptant_ Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 υπόθεση dexter/supernatural ? supernatural μοιαζει αρκετα με το fringe, αποσο εχω δει ως τωρα dexter να δεις. Με το 1ο επεισοδιο θα καταλαβεις με τι προκειται, δεν χρειαζεται να σου πω υποθεση, θα καταλαβεις (και θα το δεις ολο σιγουρα :Ρ)
xdem Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 supernatural μοιαζει αρκετα με το fringe, αποσο εχω δει ως τωρα dexter να δεις. Με το 1ο επεισοδιο θα καταλαβεις με τι προκειται, δεν χρειαζεται να σου πω υποθεση, θα καταλαβεις (και θα το δεις ολο σιγουρα :Ρ) na mantepsw, 47484848 episodia, mono
Recommended Posts