Jump to content

Recommended Posts

Posted

den einai to big ben o pirgos, einai enas pirgos stin iaponia

enweis to wako clock tower in Ginza in Tokyo iparxei kai edw stis photo des katw katw http://www.ebay.co.uk/itm/ILLUMINATI-1994-1995-NEW-WORLD-ORDER-CARD-GAME-Predicted-9-11-576-INWO-CARDS-NIB-/260848404723?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbbc6c8f3#ht_4610wt_1139
Posted

Dn exete kan to mialo na papagalisete mia ''conspiracy theory'' re pousth mou....

To roloi einai sto tokyo. Epese apo ton seismo. I karta einai disaster type (earthquake = disaster obviously). Ora seismou 2:44 / to roloi dixnei 2:54.

Auta.

ps: Opios perase ta 18 ke sinexizei na pisteuei kati toso ftoxo ke anoito, na to ksanaskeftei gt dn paei pouthena.

PS 2: Sto tokyo dn exoun kinezous vre kreata. Kai 12xronon dn exeis dikeologia.

LSD kai extra3 auta einai karieres. Pou einai o vagner ? Piso apo ta manitaria me ton mario. Aniksa tis kourtines ke eida ton karatzaferh, ton moutzosa kai efiga apo to spiti idromenos alla ke me mia etc..mia...mia idoni enan orgasmo.!

Hurp duurr

Posted

ειμαι σιγουρος πως εχεις προβλημα στα ματια γιατι το ρολο'ι' διχνει 11:3 πες μου εμενα ο σεισμος ειναι τυχεο που εγινε 3 μαρτιου?use brain και μετα μιλα....δεν λεω τιποτα αλλο...απλα ετσι σε μαθανε.....σαν καλο προβατο στο κοπαδι! ελπιζω να ξυπνισεις για το καλο σου....διοτι παιζοντε πολλα παιχνιδια με το τραπεζικο συστημα και τον ελενχο..του κοσμου οι εβραιοι εχουν επιρεαση αρκετα τις κυβερνησεις και πολλα αλλα με το χρημα τους....

Posted

ειμαι σιγουρος πως εχεις προβλημα στα ματια γιατι το ρολο'ι' διχνει 11:3 πες μου εμενα ο σεισμος ειναι τυχεο που εγινε 3 μαρτιου?use brain και μετα μιλα....δεν λεω τιποτα αλλο...απλα ετσι σε μαθανε.....σαν καλο προβατο στο κοπαδι! ελπιζω να ξυπνισεις για το καλο σου....διοτι παιζοντε πολλα παιχνιδια με το τραπεζικο συστημα και τον ελενχο..του κοσμου οι εβραιοι εχουν επιρεαση αρκετα τις κυβερνησεις και πολλα αλλα με το χρημα τους....

Για πες μας λοιπον εσυ που εισαι "ξυπνιος" και εισαι εξω απο αυτο το κοπαδι με τα προβατα που ειμαστε ολοι μας, σε τι ακριβως διαφερεις?Τι ακριβως κερδιζεις?Τι ακριβως το διαφορετικο κανεις?Μηπως εισαι σε καμια μυστικη επιχειρηση η οποια εχει σκοπο να παει εναντια αυτης της καταστασης?

Posted

δεν θα σου πω αν ειμαι καπου η οχι μα το να εχεις γνωση ειναι καλυτερο απο το να κοιμασε και να μην ξερεις τι παιζετε γυρω σου και ναι εγω προσπαθω μεσο διαφορων μεσον να ξυπνισω τον κοσμο και αρκετα ατομα ακομα μα καποιοι αλλοι που ειναι απιστη και ζουν το παραμυθη τους λενε τα δικα τους η αυτο που πιστευουν δεκτη η γνωμη σου δεν λεω πως εισαι λαθος ουτε σωστος δεν θα σε κρινω εγω εσυ θα κρινεις αυτα που ξερεις και τα πιστευω σου μα ξερω πολλα και πως γινεται σημερα η χειραγωγισει των νεων παιδιων και πιστεψε με δεν θα θες να μαθεις γιατι αν μαθεις πολλα πραγματα θα αρχισεις να τα χανεις λιγο...για αυτο ο κοσμος δεν θελει να μαθει γιατι οχι δεν εχει ορεξη ετσι τον εμαθαν.....εχω παρεβρεθει σε αρκετα δημοτικα συμβουλεια ωστε μπορω ανετα να σου πω πως οι εβραιοι παιζουν μεγαλο ρολο παντου

Posted

δεν θα σου πω αν ειμαι καπου η οχι μα το να εχεις γνωση ειναι καλυτερο απο το να κοιμασε και να μην ξερεις τι παιζετε γυρω σου και ναι εγω προσπαθω μεσο διαφορων μεσον να ξυπνισω τον κοσμο και αρκετα ατομα ακομα μα καποιοι αλλοι που ειναι απιστη και ζουν το παραμυθη τους λενε τα δικα τους η αυτο που πιστευουν δεκτη η γνωμη σου δεν λεω πως εισαι λαθος ουτε σωστος δεν θα σε κρινω εγω εσυ θα κρινεις αυτα που ξερεις και τα πιστευω σου μα ξερω πολλα και πως γινεται σημερα η χειραγωγισει των νεων παιδιων και πιστεψε με δεν θα θες να μαθεις γιατι αν μαθεις πολλα πραγματα θα αρχισεις να τα χανεις λιγο...για αυτο ο κοσμος δεν θελει να μαθει γιατι οχι δεν εχει ορεξη ετσι τον εμαθαν.....εχω παρεβρεθει σε αρκετα δημοτικα συμβουλεια ωστε μπορω ανετα να σου πω πως οι εβραιοι παιζουν μεγαλο ρολο παντου

Σε παρακαλω, βαλε τελειες, κομματα και σειρα στα λεγομενα σου και ισως αφιερωσω λιγο χρονο για να το διαβασω.