L2shaken

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

1 Neutral

About L2shaken

  • Rank
    Heir

Contact Methods

  • Website URL
    http://Facebook.com/daniloboffo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Country
    Brazil

Recent Profile Visitors

1,349 profile views
  1. Now I understand, I'm going to use the forum, but at least I learned something, thanks!
  2. Hi, I'm adding the script "Q501_ProofOfClanAlliance" in aCis (350), but I came across a problem that I do not know why this is happening, let's go; the script checks to see if the player has the "Alliance Manifesto" ID 3874 quest item or not. line 322: else if (st.getQuestItemsCount(PROOF_OF_ALLIANCE) == 0) { st.set("cond", "0"); return "30756-01.htm"; } as you can see, if the player does not have the item he will skip it to the "30756-01.htm" html. 30756-01.htm <html><body>Sir Kristof Rodemai:<br> What do you say? Would you like to join me in creating a new world?<br> <a action="bypass -h Quest Q501_ProofOfClanAlliance 30756-02.htm">Tell him that you would like to join him.</a> </body></html> this is where my problem starts, as you can see by clicking on "Tell him that you would like to join him." it should open the html "30756-02.htm" what does not happen! I also started the quest manually by inserting into the DB to see if the error would occur in the next steps when speaking with the other NPCs, and yes, the bypass does not send to next html. Does anyone know why the problem is? I hope someone can help me. Q501_ProofOfClanAlliance.java: https://pastebin.com/pK2WfqmG Download htmls: https://www.4shared.com/rar/cnz7h59Oee/Q501_ProofOfClanAlliance.html
  3. so I tested this happening only in giran, I tested in other cities with the same npcs and this does not occur. :/
  4. https://imgur.com/jKwUKW6 Hi, I'm having a problem on my server, a bit strange, when I'm a little distant and I click on Npc the char gets stuck and does not move to any side while I'm targeting the NPC, it only returns to normal when I shoot the target, and the bottom line is that this is only happening in giran, someone already had it, can you tell me what it can be? use aCis 350. OBS: there is no error in GS.
  5. https://imgur.com/a/Zxj78 What is causing this error? I looked at everything and apparently everything is ok.