Commodus Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Αμα εχεις μσν δωστο μου.. Αυριο θα πας;; tha diksei
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Καλησπέρα σε όλους ! ΜΑΛΑΚΑ NO MORE COAL PLEASE !
Nosti21 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 tha diksei Αμα πας πεστο μου γιατι εγω μεσα θα ειμαι αποτι φαινετε. Οπως παντα δηλαδη ;)
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Your brain's failure at the process of detecting irony, simply impresses me.
Commodus Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Αμα πας πεστο μου γιατι εγω μεσα θα ειμαι αποτι φαινετε. Οπως παντα δηλαδη ;) Afou den eise stin 2 re malaka..
Grim. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Αμα πας πεστο μου γιατι εγω μεσα θα ειμαι αποτι φαινετε. Οπως παντα δηλαδη ;) wreo custom tittle
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Και στην Αμερική όταν περάσουν τα 18 τι ακούνε? Παραδοσιακά τραγούδια ιθαγενών Ινδιάνων?
Pinaepple Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει: - Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές. - Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα. - Όχι σήμερα θέλω.. - Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί.. - Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!) Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο κρεβάτι και αρχίζουν το sport.. 5,10 φορές. - Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο.. - Σκάσε και συνέχισε.. 15,20,25 φορές. - Πεθαίνω, τελειώνω άσε με.. - Σκάσε και .. 30.35.40.45.48.49.50 φορές. Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»
Phoenix4 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΔΕΙΞΤΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ !
Nosti21 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Afou den eise stin 2 re malaka.. Παντα στην 2 παω ρε >.< Μονο με την Λαρισα δεν ειχα παει. Σε ολα τα αλλα μεσα ειμουν.. Αμα πας δωσε μσν να συναντηθουμε αμα ειναι :)
Recommended Posts