randomnamehere Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ποιοι μαζευτήκατε να μπείτε; αν είναι να μπω κι εγώ :> στον x30 που εκανε wipe ... εγω , finito , sofi και o Vaxil ο οποιος μια θελει μια δεν θελει .. θα μαζευτουμε και αλλοι :P
ExTrEmEDwarf Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 στον x30 που εκανε wipe ... εγω , finito , sofi και o Vaxil ο οποιος μια θελει μια δεν θελει .. θα μαζευτουμε και αλλοι :P Τα ίδια σκατά που κάνατε στον paradox θα κάνετε και εκεί. Θα παίξετε 2 εβδομάδες, θα γίνει κάτι και emoquit/ragequit και θα μείνουν 1/2 άτομα απο τα 15.
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Δεν ξερω mang,καντε πρωτα class για xp και μετα class για hero http://www.youtube.com/watch?v=XWbgRN12tv4 χαλας την ΤΡΟΜΕΡΗ συζητηση
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Τα ίδια σκατά που κάνατε στον paradox θα κάνετε και εκεί. Θα παίξετε 2 εβδομάδες, θα γίνει κάτι και emoquit/ragequit και θα μείνουν 1/2 άτομα απο τα 15. Paradox δεν ειναι mafia σταθερη αξια εγω τουλαχιστον θα κατσω,γιατι πριν κλεισει ειχα πολους e-φιλους εκει,και RL που παιζανε θα ξαναπαιξουνε τουλαχιστον θα σπασουμε πλακα με ολα τα σκατοζωα 12χρονα
`Vaxil Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ΑΜΑΝ ΓΑΜΩΤΟ. ΘΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ Λ2. ΦΟΥΥΥΥΥ
ExTrEmEDwarf Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 χαλας την ΤΡΟΜΕΡΗ συζητηση Πριν 2 μήνες έβριζες σε κάθε post του general disc τον l2mafia και τώρα θα πας να παίξεις εκεί Τρομερά οιμέ
Xplicit7 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Πάτε πέσετε από κανένα γκρεμό ρε μαλάκες σοβαρά...
FighterBoss Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 εγω τουλαχιστον θα κατσω,γιατι πριν κλεισει ειχα πολους e-φιλους εκει,και RL που παιζανε θα ξαναπαιξουνε τουλαχιστον θα σπασουμε πλακα με ολα τα σκατοζωα 12χρονα Για αυτό θα μπω ,όχι για "καριέρα" και κλ :>
Reptant_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Πριν 2 μήνες έβριζες σε κάθε post του general disc τον l2mafia και τώρα θα πας να παίξεις εκεί Τρομερά οιμέ Ακομα βαζω Κοιτα,οι σερβερ που εχει εχουν γαματο balance....αλλα τα γαμησε βαζοντας 15 active κτλπ επαιζα και παλια στον ken abigail( αν θες σου δινω λινκ απο τον παλιο) και σου λεω οταν δεν ειχε bugs(δεν τα ειχαμε βρει) ηταν απο τους πιο γαματους σερβερ,balance κτλπ http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=191805.0
WeirdSituation Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Τα ίδια σκατά που κάνατε στον paradox θα κάνετε και εκεί. Θα παίξετε 2 εβδομάδες, θα γίνει κάτι και θα κάνει emoquit/ragequit ο φινίτο και θα μείνουν 1/2 άτομα απο τα 15.
randomnamehere Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Τα ίδια σκατά που κάνατε στον paradox θα κάνετε και εκεί. Θα παίξετε 2 εβδομάδες, θα γίνει κάτι και emoquit/ragequit και θα μείνουν 1/2 άτομα απο τα 15. paradox δεν μπηκα ... Δεν μπανω σε high rate απο εδώ και περα .. τελος ... και mid που θα μπω πολυ ειναι .. εγω εψαχνα για x10 και κατω ... εχω να παιξω 7 μηνες l2 ... Δεν ξανααρχιζω με fails ... Βασικα και ο mafia fail ειναι :P ...
Recommended Posts