WeirdSituation Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Άμα γίνει αυτό θα κάνω quote το δικό μου post, πια η διαφορά; σβήσε το reply του κογιότ τότε!! 100κ θέλουμε εμείς >.>
Reptant_ Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Άμα γίνει αυτό θα κάνω quote το δικό μου post, πια η διαφορά; Σβησε και το δικο σου,και βαλτο last δεν φαινεται ωραιο με το 1 ή πολυ απλα σβησε του κογιοτ
Phoenix4 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Καταρχήν τι ειναι το group IG και πως το κάνω. IG = In Game Group = Party /invite <όνομα> Buffs απο που πέρνω? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΧΙΑΧΞΑΧΙΣΑΞΠΧΑ ΣΧ ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧ ΧΑΑΧΧΑΧΑ Συγνώμη για το γέλιο αλλά δεν μπορούσα να το γράψω γιατί τότε θα υποκρινόμουν , είναι νευρικό. Το παιχνίδι δεν είναι βασισμένο στα buffs δηλαδή δεν πρέπει να έχεις 50 buff για να παίξεις pvp ούτε να φαρμάρεις. Για την ώρα δεν έχεις buff άμα έρθει κανάς cleric θα σου κάνει 2 buff το ένα για ++ HP το άλλο για +++ p.def
Coyote™ Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 σβήσε το reply του κογιότ τότε!! ή πολυ απλα σβησε του κογιοτ Οld GOST θέλετε ε; Χμμ ::)
Reptant_ Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Καταρχήν τι ειναι το group IG και πως το κάνω. Buffs απο που πέρνω? Npc buffer παρε cov,το pof δεν δουλευει σωστα και παιξε no bers
Phoenix4 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Θα πεσουν πολλα φλαμες εδω το βλεπω! Το αστείο είναι οτί έκλεισαν το παλιό και καλά για να μην κλείσει από τους Ανώνυμους Flamers™ ενώ ήταν ήρεμο και τώρα στο καινούργιο θα είναι χειρότερα , σκατόφλωροι μέχρι αηδίας <.<
ExTrEmEDwarf Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 σβήσε το reply του κογιότ τότε!! 100κ θέλουμε εμείς >.> Τώρα είδα πως έκανε reply o coyote το έφτιαξα ^^
Reptant_ Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Οld GOST θέλετε ε; Χμμ ::) Ενταξει ,ας σβησει το reply του pwnz0r και το δικο του,και να βαλει το δικο του last
WeirdSituation Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Οld GOST θέλετε ε; Χμμ ::) για του pwnz0r λες; (εμένα δεν με νοιάζει για εκείνο αφού δεν υπήρχα).. ΚΟΜΠΛΕ!
Nosti21 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Το αστείο είναι οτί έκλεισαν το παλιό και καλά για να μην κλείσει από τους Ανώνυμους Flamers™ ενώ ήταν ήρεμο και τώρα στο καινούργιο θα είναι χειρότερα , σκατόφλωροι μέχρι αηδίας <.< Και που εισαι ακομα!
Recommended Posts