MasterDisaster Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Κοίτα,αν και δεν πολυ-ακούω τέτοια,μπορώ να πω πως με λίγη εξάσκηση και σκληρή δουλειά θα γίνετε αρεστοί στο ευρύ ελληνικό κοινό ! Quote
WeirdSituation Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Κοίτα,αν και δεν πολυ-ακούω τέτοια,μπορώ να πω πως με λίγη εξάσκηση και σκληρή δουλειά θα γίνετε αρεστοί στο ευρύ ελληνικό κοινό ! πρέπει να κάνουν την διαφορά γιατί το κοινό έχει ακούσει πάρα πολλά και γιαυτό είναι λίγο δύσκολο. δεν είναι ακατόρθωτο όμως. ;] Quote
MasterDisaster Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 πρέπει να κάνουν την διαφορά γιατί το κοινό έχει ακούσει πάρα πολλά και γιαυτό είναι λίγο δύσκολο. δεν είναι ακατόρθωτο όμως. ;] Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω ζώα στην πλατεία να ακούν πρεζόνια που νομίζουν πως τραγουδούν! Quote
Gaou Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Δολοφονικέ MC στην foto ποιός απ'όλους είσαι; Quote
WeirdSituation Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω ζώα στην πλατεία να ακούν πρεζόνια που νομίζουν πως τραγουδούν! άσε...αλλά τι να κάνουμε και αυτοί μέσα στην ζωή είναι. -.- Δολοφονικέ MC στην foto ποιός απ'όλους είσαι; ο μεσαίος νομίζω. Quote
Frank Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Δολοφονικέ MC στην foto ποιός απ'όλους είσαι; Ο μεσαίος είμαι. Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας παιδιά! Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και που αγαπάμε και ελπίζω να μας βγει σε καλό αλλά και πάλι κάνουμε αυτό που θέλουμε όπως έχω ξαναπεί. Quote
Salot Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mwga \m/ An kai den akouw rap mou arese ;D Quote
Frank Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 από οικονομικά πως πάτε; Μέτρια..μην φανταστείς τίποτα το τρελό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για το όνειρο μας ;) mwga \m/ An kai den akouw rap mou arese ;D Ευχαριστούμε φίλε! Έτσι...ΜΩΓΑ! ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ! Ευχαριστούμε φίλε! Να 'σαι καλά! Quote
JiZ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Παοκ , οσο για το freestyle που ρωτας , οπως ειπα , κανονιζουμε ακομη .... Αμα τιποτα θα σε ενημερωσω σε ΠΜ. Quote
RedmanFTW Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 kalos panagiwti wraia ta song sas..good luck Quote
`Rοmeο Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 XxRxX bravo φίλε. offtopic : unban re trele? ontopic : kalh douleia alania Quote
Frank Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 kalos panagiwti wraia ta song sas..good luck Ευχαριστώ φίλε! Να είσαι καλά! Ο RedMan από 3city δεν είσαι εσύ ή κάνω λάθος? XxRxX bravo φίλε. Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά! offtopic : unban re trele? ontopic : kalh douleia alania Ευχαριστούμε αγορίνα! Quote
Recommended Posts