Belzebul Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ρε μάγκες, δηλαδή η ταινία με καύλωσε! Ηταν η μόνη ταινία που με "ανάγκασε" να λειτουργήσω το μυαλό μου! Αν δεν το είδατε να πάτε να το δείτε. Για πείτε και εσείς κριτικές. Quote
geo13 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ρε μάγκες, δηλαδή η ταινεία με καύλωσε! Ηταν η μόνη ταινεία που με "ανάγκασε" να λειτουργήσω το μυαλό μου! Αν δεν το είδατε να πάτε να το δείτε. Για πείτε και εσείς κριτικές. πω καλα με -beep-ησες με τα ορθογραφικα :/ δν την ειδα την ταινια αλλα θα την δω ^^ Quote
Belzebul Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 μονο το ταινία είχα λάθος lol, δείξε και λίγη κατανοήση είναι 2 το βράδυ :D Quote
ZeRo* Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Θέλω να πάω να την δω....Είναι καλή? Από πλευρά "τρόμου" τι λέει ? Quote
Belzebul Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Θέλω να πάω να την δω....Είναι καλή? Από πλευρά "τρόμου" τι λέει ? Δεν είναι θριλλερ ρε, είναι μια κατηγορία ταινιών που φτιάχνει η Αμερικάνικη σχολή. Πάντως θα τα παίξεις μόλις δεις τι παίζεται... ειδικά το τέλος τις ταινιάς και τα τελευταιά λόγια του πρωταγωνιστή είναι ολα τα λεφτά. Τράβα δες την. Quote
Versus Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 To trailer leei agria, me psisate kai emena :p an den paw cinema, molis bgei mia kali poiotita 8a to katebasw :) Quote
Belzebul Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 To trailer leei agria, me psisate kai emena :p an den paw cinema, molis bgei mia kali poiotita 8a to katebasw :) Είναι και απο τις ταινιές που μπορείς να τις δείς και εκτός cinema, πάντος γαμά! Quote
NotAbastard Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Poly xliarh ypo8esh ,to gamaei sto telos... Pistevw htan arpaxth gia mena Quote
Coyote™ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Στην αρχή σε ελκύει κάπως, αλλά τα τελευταία 40 λεπτά το καταστρέφουν.. Όλα αντιστρέφονται για να καταλήξουμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν με ξετρέλανε, αλλά δεν νομίζω πως ξόδεψα τον χρόνο μου. Quote
OverMe Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 xtec p ida to to post s dn ixa ti na kanw kai to katevasa to ida kai dn kimi8ika meta .. :P oso gia tn geo13 dn exeis dei akoma ta dika mou or8ografika :D aa kai na dite opos dipote to Taken.. oxi to paixnidi :P i tainia ta spaei apla! Quote
DrenepiaWorld Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Δεν μου άρεσε...στο τέλος θα καταλήξεις εσύ στο ψυχιατρείο ή απλά θα σπαστείς και θα ξενερώσεις. Quote
MiraDBZ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Την είδε ένας φίλος μου και είχε και πολύ κακές εντυπώσεις. Αφού μέσα στην αίθουσα αποδοκίμαζαν. :p Quote
Belzebul Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Την είδε ένας φίλος μου και είχε και πολύ κακές εντυπώσεις. Αφού μέσα στην αίθουσα αποδοκίμαζαν. :p Πρέπει να είσαι χαζός για να αποδοκιμάσεις τέτοια ταινιά, εκτός αν δεν την κατάλαβε γιατί ειναι και λίγο περιεργή. Quote
Recommended Posts