Fanky Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 mou tin dini pos opion rixno leei bugger εσύ είσαι έμπειρος δηλάδη. Quote
Nosti21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 εσύ είσαι έμπειρος δηλάδη. apo empeiria skizoume edw mesa. Quote
burzum Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 To na vrisko mprosta mou char me karma kai na trexei ..kai na eimai o monos stin perioxi kai na mou telionoun ta buffs Otan exparo kai exo ta bufferia mou stin gonia pio kato ..kai na emfanizete o alos o kathisterimenos me to treno kai na kanei fake death me apotelesma na vrisko psofious tous buffer... ena peristatiko p egine simera..na exparo cementery me ton overlord m kai na erxete o bishop o s80 kai na kanei heal sto mob m... Otan exparo na erxete o allos me ta S kai na me flagarei kai na me vrizei sinxronos...etsi sta kala kathoumena Auto apo vlakeia m...kinigousame me kati atoma enan me karma ..ton rixnoume k tou peftei Dc robe k gloves kai patousa pick up ala tpt :S meta koitao to inventory m kai eitane full -.- Quote
Fanky Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ena peristatiko p egine simera..na exparo cementery me ton overlord m kai na erxete o bishop o s80 kai na kanei heal sto mob m... Otan exparo na erxete o allos me ta S kai na me flagarei kai na me vrizei sinxronos...etsi sta kala kathoumena Auto apo vlakeia m...kinigousame me kati atoma enan me karma ..ton rixnoume k tou peftei Dc robe k gloves kai patousa pick up ala tpt :S αυτά όντως είναι πολύ σπαστικά που μου έχουνε συμβεί. Quote
Nosti21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 To na vrisko mprosta mou char me karma kai na trexei ..kai na eimai o monos stin perioxi kai na mou telionoun ta buffs Otan exparo kai exo ta bufferia mou stin gonia pio kato ..kai na emfanizete o alos o kathisterimenos me to treno kai na kanei fake death me apotelesma na vrisko psofious tous buffer... ena peristatiko p egine simera..na exparo cementery me ton overlord m kai na erxete o bishop o s80 kai na kanei heal sto mob m... Otan exparo na erxete o allos me ta S kai na me flagarei kai na me vrizei sinxronos...etsi sta kala kathoumena Auto apo vlakeia m...kinigousame me kati atoma enan me karma ..ton rixnoume k tou peftei Dc robe k gloves kai patousa pick up ala tpt :S meta koitao to inventory m kai eitane full -.- afto me to pk k to inventory m exoun simvei k evriza meta tn eafto m :P .. pantos iparxoun polla spastika sto l2. Quote
WeirdSituation Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 afto me to pk k to inventory m exoun simvei k evriza meta tn eafto m :P .. pantos iparxoun polla spastika sto l2. σε σένα δεν θα έχουν συμβεί?12 χρόνια τι κάνεις? Quote
Nosti21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 σε σένα δεν θα έχουν συμβεί?12 χρόνια τι κάνεις? 13 xronia se parakalo. enta3ei se afta ta xronia empeirias m alimono dn tha m exei simvei?? Quote
gregostino05 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 emena ta liga xronia pou paizw l2 ka8ws eimai 16 xronon :) to pio sapstiko pragma einai na erxontai oi alloi otan expareis i otan farmareis me kalitera items apo sena kai na se pernoun pk kai meta na xairontai...poli spastiko Quote
Fanky Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 emena ta liga xronia pou paizw l2 ka8ws eimai 16 xronon :) to pio sapstiko pragma einai na erxontai oi alloi otan expareis i otan farmareis me kalitera items apo sena kai na se pernoun pk kai meta na xairontai...poli spastiko ειδικά σε mid rate servers. είναι όντως σπαστικό. Quote
syros Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 mou tin spaei para poluuuuuuuu afto pou meta apo ka8e match sthn oly sou lene GF ...!!! ti gf gamw ,,,!!!!! mou erxete na spasw to PC Quote
MrPsixakias1992 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Na m spasei to item 2-3 fores gia to max enchant. Quote
Coyote™ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Οι συνδέσεις στο σπίτι να είναι περίπλοκες. Να είσαι Clan Leader, να μπένεις στη Rune, να φτάνεις στο room, και να σε πέρνουν τηλέφωνο. ΜΠΑΠ DC. >_> Quote
rafole Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Οι συνδέσεις στο σπίτι να είναι περίπλοκες. Να είσαι Clan Leader, να μπένεις στη Rune, να φτάνεις στο room, και να σε πέρνουν τηλέφωνο. ΜΠΑΠ DC. >_> hahaah prp na valeis 2 grammes :p emena me eknevrizei to DC stn oly kai na paizoun ta noobakia ts trellous :D Quote
Recommended Posts