Sido Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 de vot anyway greiosule cum se face ca ai fost on pe twinkie doar cand nu erai on pe greiosu , de vreo 2 ori si acum nai mai intrat de zile :)))
xAddytzu Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Să ne băgăm pula în greiosu .. cine e cu mine ?
twinkie Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 de vot anyway greiosule cum se face ca ai fost on pe twinkie doar cand nu erai on pe greiosu , de vreo 2 ori si acum nai mai intrat de zile :))) Cine o fost on pe cine ? Tu chear asa de prost esti incat continui cu porcaria asta ? La inceput o fost amuzant , dar devine prostesc , copilaresc.
twinkie Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 aa , si inca o chestie .. de ce ar trebui sa stau pe messenger daca nu am treaba ? sa ma vezi tu ? Pentru unii poate s-au mai inventat si alte mijloace de comunicatie , nu doar messengeru
Sido Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 cum spui tu greiosule, dc teai mai ataca daca nai fi tu :))
Setekh Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 rofl xD RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
twinkie Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Spam amre! Twinkie=Grierosu :D :D :D :D :D sa mori tu ? cum spui tu greiosule, dc teai mai ataca daca nai fi tu :)) Eu nu ma atac , vad ca tu te zbati sa dovedesti ceva fals. Dovezi ?
twinkie Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Si totusi , toata discutia asta imbecila a plecat de la faptul ca eu i-am luat apararea lu' ady intr-un topic .. Uau ce dovezi solide!
xAddytzu Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Si totusi , toata discutia asta imbecila a plecat de la faptul ca eu i-am luat apararea lu' ady intr-un topic .. Uau ce dovezi solide! :)) Încă îi trag la muie ... e cel mai prost om.
twinkie Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 :)) Încă îi trag la muie ... e cel mai prost om. Felicitari
Recommended Posts