Sido Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 eu unul "ma iau" strict de atitudinea lui. ca asa puteam spune si de seth, rade de avatarul meu in timp ce el tine toate "orataniile".
Setekh Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 advertising cu siguranta nu e si cam amuzant cum ceva secret e stiut de multi... nu ? sa spunem ca urmez niste principii si ca-mi plac insignele in general. cat despre nebunii si trilu lilu, nu cred ca ar trebui sa fie cineva interesat de persoana mea mai mult decat mine. mai era si grierosu f. preocupat cu statusurile mele Some one has issues XD Still tho, nu am zis-o intr-un stil ofensiv. Eu am la titlu Vampire Aristocrat, what can you make out from that? XD Ponta masonu haha, mam cacat pe mine
Vyper Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 singurul lucru pe care-l poti manipula e scula mea. (ce dume)nu am vrut sa fiu grammar nazi... fdzo baiatule, culcat am zis. La academie va invata ce inseamna respectul, asa ca ciocu mic si nu mai comenta.
Vyper Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Neatza, ce se intampla? :O :dat: il "maniPULAm" pe sido.
Sido Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Some one has issues XD Still tho, nu am zis-o intr-un stil ofensiv. Eu am la titlu Vampire Aristocrat, what can you make out from that? XD Ponta masonu haha, mam cacat pe mine greseala mea atunci, imi cer scuze :) fdzo baiatule, culcat am zis. La academie va invata ce inseamna respectul, asa ca ciocu mic si nu mai comenta. daca tot il plimbi pe Dumnezeu atat prin gura de ce nu te faci popa ?
Sido Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 il "maniPULAm" pe sido. mot a mot, ii fac o laba.
Recommended Posts