Welcome to MaxCheaters.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

sync007

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About sync007

 • Rank
  Vassal

Contact Methods

 • Website URL
  http://img607.imageshack.us/img607/1494/capture1py.png

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  botosani
 • Interests
  Haters make me famous,so hate me...
 1. Hello! I just start using L2tower on GOD client. My problem is my Inventory is to ready full. Can tell me someone an script for Inventory Cleaner. Thank You, appreciate it.
 2. Cea mai buna masina este masina de servici: -nu platesti taxe, nu platesti service-ul la ea, si mai ramane si motorina.
 3. http://www.220.ro/animale/Hamster-Shake/gXPBrGYE4W/ :troll:
 4. Ce o sa se razbune piticul Tyrion pe toata famila Lannister, in schimb nu imi place de Daenerys prea o face pe "Xenia ", parerea mea.
 5. Eu cred ca o sa ma uit intai la got s2e10 si apoi, ca sa intru in peisaj:0
 6. https://www.youtube.com/watch?v=hla9AxFTowg Tare pustiu', imi adduce aminte de mine in tinerete. :happyforever:
 7. ca bine zici. sa revad si eu :D, a lasat amprenta la multi Game of Thrones
 8. Inca un meci frumos facut de baieti. Ce frumos suna ziua de vineri. vine vichendu:D:)
 9. Anunț la matrimoniale : Băiat cu BMW, caut fata cu benzina!
 10. ================================= Cica era odata Superman si zbura deasupra unui zgarie-nori. La un moment dat o vede pe Femeia-Fantastica intinsa pe un bloc exact in pozitie, cu picioarele desfacute. Superman excitat sta si se gandeste si ajunge la o concluzie: "Bai, ia uite ce bine arata Femeia-Fantastica!Ce ar fi sa o f**, ca si asa sunt rapid si nici nu o sa aibe timp sa-si dea seama ce a fost." Trece Superman la actiune. Femeia-Fantastica tresare si zice: "Ce a fost asta?" La care Omul-Invizibil raspunde: "Nu stiu, dar ma ustura cu*ul de nu mai pot.." =========================
 11. 1859: Un strămoș de-ai lui Badea îl provoacă pe Alexandru Ioan Cuza la „parte-n parte”, deoarece nu-i plăcea „mufarina” lui de țap. :)))
 12. http://www.academiacatavencu.info/actualitate/exclusiv-genealogia-lui-mircea-badea.html :happyforever::))))))))))))))))))