Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δείτε εδώ: http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=92726.0

Παρακαλώ γράψτε Greeklish παρά να βλέπουμε αυτά τα χάλια!

Topic: βοηθια με πεχνιδι διτε μια  (Read 19 times)

πιρα σιμερα μου φεραν γκαζι φρενο κε τιμονι και πσαχνο ενα πεχνιδι με αμαχια που να δεχετε τετιο πραμα χερετε καπιο μιπως.

//FAIL

Τα λάθη είναι με ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Posted

to paidi prepei na 3anapaei dimotiko ^.^

btw dn einai wraio na koroideueis kapoion epeidi dn 3erei or8ografia...8a s'arese na t kanoun k se sena ?!?!

Posted

Γεια σου ZeRo*,

Είμαστε φόρουμ, (δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!) Θα σου πω και κάτι άλλο, λες να αρέσει στον άλλον να του Rip την ιστοσελίδα του ή να του Hackάρεις τον Server; Στην NCsoft να υπάρχουν διάφοροι Servers με Java αλλά και Off αρχεία;

Posted

Γεια σου ZeRo*,

Είμαστε φόρουμ, (δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!) Θα σου πω και κάτι άλλο, λες να αρέσει στον άλλον να του Rip την ιστοσελίδα του ή να του Hackάρεις τον Server; Στην NCsoft να υπάρχουν διάφοροι Servers με Java αλλά και Off αρχεία;

Τώρα θες να μου πεις ότι δεν ξέρω τι είναι φόρουμ ? Και τι θες να πεις λέγοντας "(δες στο παλιό βιβλίο ιστορίας στις τελευταίες σελίδες που έχει διάφορες λέξεις για το τί σημαίνει το φόρουμ[Της 6 δημοτικού!" ?

Και τι σχέση έχει το συγκεκριμένο τόπικ με το l2 ?

Posted

Δεν επιτρέπεται να χλευάζουμε (κοροιδεύουμε) άλλα μέλη του forum.

Locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock