Jump to content

[Gr] Κουκουλοφόροι & δολοφονια 16χρονου!!!


TєђGëØrge

Recommended Posts

To thema auto de nomizw na einai toso spam. Einai sovaro to thema.

Yparxei kai to edit.

 

/Agree

 

Btw kapoioi mod exw proseksei otan st off topiC section ta 8emata pigenoun panw apo 3-4 selides ta pane spam.. k dn mporw na katalavw tp  "gt"..

 

tCp..

 

Ante prin s 20 lepta gemisame 3 selideS :P Sinexiste omaLa tn kouventa..

 

 

Teleutaio sovaro reply:

 

Ένα παράδειγμα:

 

Κουκουλοφόροι με λοστούς τραυμάτισαν δύο καθηγητές

Σε εκδήλωση της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο

 

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε εκδήλωση του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών που οργανώθηκε από τη ΔΑΠ σε αμφιθέατρο του Νέου Χημείου, έσπειραν τον πανικό στις 200 φοιτήτριες και επιτέθηκαν με λοστούς στους ομιλητές της εκδήλωσης κ. Ιωάννη Παπαδάτο και Μαρία Τζάνη.

 

 

Δείτε mega έκτατο δελτίο....

 

Link to comment
Share on other sites

ilikrina gt pisteveis oti 8a me piraksi to -1 sou??

exo vare8ei se afto to forum me tis malakies tou ka8e mod ktl. na kanei oti 8elei!

epidi etsi kai alios exw stamatisi ola ta games ... min sas kourazw gia na me kanete ban, kanw request delete account apo monos mou!

 

/////////////OFF TOPIC

 

to pneuma twn xristougennwn einai megalo tlk...dn 8a mas leipseis kiolas...otan ston serverako s h se kapoio forum p hsoun moderator brizan stoixhma 8a tous ekanes ban me th mia !!! mhn krineis kiolas

 

 

 

ontopic gia tis epomenes 10 meres 8aexoun 8ema oi eidhseis...hdh sto msn m ginetai polemos na katebw se sullalhthria(!!!!) :o :o :o k p eiste akomh....

Link to comment
Share on other sites

Milame gia paneladiko thema.

 

K oxi mono

 

 

a9d6574c-7398-4adc-97be-a3e9cd5df7df.jpg

 

 

Τα ξένα ΜΜΕ αναφέρονται την Κυριακή στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τη νύχτα του Σαββάτου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στον θάνατο του ανήλικου από σφαίρα αστυνομικού.

 

Με τίτλο «Βίαια επεισόδια σαρώνουν την Ελλάδα μετά την δολοφονία αγοριού από την αστυνομία» το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς φιλοξενεί πρώτη στην ιστοσελίδα του την είδηση για τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου στα Εξάρχεια.

 

Δεύτερο θέμα είναι τα επεισόδια στις ειδήσεις του βρετανικού BBC με τίτλο «Θανάσιμος πυροβολισμός από την αστυνομία προκαλεί επεισόδια». Το BBC επικαλείται την μαρτυρία Βρετανού φοιτητή ο οποίος διαμένει κοντά στο Πολυτεχνείο και χαρακτήρισε τα επεισόδια «απίστευτα».

 

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλείται την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα σε ραδιοφωνικό σταθμό που δεν κατονομάζει, ο οποίος αναφερόμενος στο θάνατο του 15χρονου είπε: «Ηταν εν ψυχρώ δολοφονία».

 

Αντικειμενική παράθεση των γεγονότων, όπως έχουν γίνει αυτά γνωστά μέχρι τώρα, κάνει στο σχετικό τηλεγράφημά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

 

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του ANSA, του ιταλικού πρακτορείου ειδήσεων με τίτλο: «Επεισόδια στην Αθήνα. Νεαρός δολοφονείται από την αστυνομία». Απολογήθηκε δημοσίως και δήλωσε ότι λυπάται ο αρμόδιος υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, μεταδίδει το πρακτορείο.

 

Τρίτο θέμα για το CNN, αλλά πρώτο στην κατηγορία με τις ευρωπαϊκές ειδήσεις και τίτλο «Θανάσιμος πυροβολισμός αστυνομικού προκαλεί επεισόδια στην Ελλάδα».

Link to comment
Share on other sites

Το msn μου....

 

 

7/12/2008 5:02:07 μμ dimitris_1991@hotmail.com TehGeorge aurio.ola.ta.sx0leia.kleista.gia.sumparastash.sto. xamo.tou.atuxou.15 xronou.a tous.astunomikous.sta.exa rxeia.steilto.se.osous.mporeis

7/12/2008 5:02:26 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com e ox ire

7/12/2008 5:02:30 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com e oxi

7/12/2008 5:02:33 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com den pate kala

7/12/2008 5:02:37 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com tha paw sxoleio

7/12/2008 5:02:49 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com gt ipostirizw tous astinomikous re pousti m

7/12/2008 5:02:59 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com apantise na dw ti tha peis

7/12/2008 5:03:06 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com mono sxoleio 3erete na xanete....

7/12/2008 5:03:12 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com eiste eleoC......

7/12/2008 5:03:22 μμ dimitris_1991@hotmail.com TehGeorge etsi mou estilan etsi stelno

7/12/2008 5:03:27 μμ dimitris_1991@hotmail.com TehGeorge ti na po den ksero

7/12/2008 5:03:31 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com tha pas sxoleio i oxi ?

7/12/2008 5:03:41 μμ dimitris_1991@hotmail.com TehGeorge kanonika....alla den ksero ti 8a kanoun

7/12/2008 5:04:02 μμ TehGeorge dimitris_1991@hotmail.com auto akribos na pas! an den pas tha eisai oute egw 3erw ti....

 

 

 

Όπως είπαμε και πιο πάνω όλοι λένε πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες!

 

 

Και αν είναι αυτόπτες μάρτυρες όπως λένε τότε λογικά ήταν και αυτόι κουκουλοφόροι, γιατί πείτε μου αν τολμουσε κανείς να τριγυρνά κάτω σε εκείνα τα σημεία με τέτοιο χαμό ούτε το παράθυρο τολμάς να ανοίξεις από τον φόβο σου

 

Link to comment
Share on other sites

Egw kserw oti eimaste prwto 8ema pantou sta MME... k aurio 8a ginei enas mikros xaMos!

 

Idi ta deltia ellinikα alla k ksena exoun auto oS prwtO 8ema...

 

Arxisan k ta diadiktiaka....

 

Link to comment
Share on other sites

@LeiO και αυτός που θα σκοτώσει τον αστυνομικό θα σου πω τι θα τον κάνουν αυτοί που τον υποστηρίζουν....

 

 

θα δείτε το βράδυ θα μας τρελάνουν στα έκτατα δελτία! (πρέπει να επέμβουν στρατιωτικές δυνάμεις! Μονο που θα δουν 5-6 τανκς θα φύγουν απο το φόβο τους γιατι δεν έχουν να αγωνιστούν για κάτι όπως την 17 Νοέβρη που είχαν για κάτι να αγωνιστούν!)

Link to comment
Share on other sites

Επειδη η ζωη δεν ειναι μονο αστειακια και χαχα χουχουχου ολοι θα μαθατε τι εγινε χθες στα εξαρχεια! υστερα απο επιθεση αναρχικων σε περιπολικο ειχαμε εναν 16 χρονο νεκρο ο οποιος δεν ηταν καν στην ομαδα που εκανε την επιθεση οπως εμαθα στο περιπολικο! Νομικη,πολυτεχνειο,Ασοοε ειναι υπο καταληψη κ οι δρομοι εχουν γινει πεδιο μαχης! πανω απο 20 αυτοκινητα εχουν παρει φωτια ενω πολλα μαγαζια εχουν καει! οι υπουργοι πηγαν να παραιτηθουν αλλα ο πρωθυπουργος δεν του ειναι αρκετος ο θανατος ενος μαθητη!τα αλλα κομματα συνεχιζουν τις παπαρολογιες! τεσπα! θελω να ελπιζω οτι το 60% των μελων αυτου του site που ειναι πανω απο την ηλικια του παιδιου που πεθανε να συμμετασχουν σε μια σοβαρη συζητηση ! οποιος πει κατι ασχετο η βρισει θα ειναι για κακο δικο του απο το site.ειναι ενα θεμα σοβαρο.ας σεβαστουμε κατι μια φορα!

2 Βιντεακια

http://www.youtube.com/watch?v=Wgkbzn9decI

Link to comment
Share on other sites

ego pali akousa gia 3 sferes oti erikse o astinomikos k petixe tis 2 sto pedi!

 

Eidisis lene:

Μαίνονται οι συγκρούσεις των ΜΑΤ με αντιεξουσιαστές, οι οποίοι επέστρεψαν στο χώρο του Πολυτεχνείου, ενώ συνεχίζονται οι οδομαχίες στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις, που πυροδοτήθηκαν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας με αφορμή το θάνατο του 15χρονου μαθητή από πυρά ειδικού φρουρού, το Σάββατο το βράδυ, στα Εξάρχεια. Συμπλοκές ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποιούνται γύρω από το Πολυτεχνείο. Άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο βρίσκονται επί της οδού Στουρνάρη και επιτίθενται με πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ, που βρίσκονται στους κάθετους δρόμους της Στουρνάρη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απαντούν με δακρυγόνα, ενώ μικροσυμπλοκές γίνονται και επί της Πατησίων και Στουρνάρη. Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Εξάλλου, βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η λεωφόρος Αλεξάνδρας. Από την αρχή της πορείας αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβρότατες ζημιές, σπάζοντας και καίγοντας βιτρίνες και κάδους και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock