Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα παιδιά σε όλους.. δουλεύω εδώ και καιρό ένα σέρβερ το οποίο είναι h5 cliend .βέβαια Έχω φροντίσει να είναι Όλα στην εντέλεια απλά αναζητώ κάποιο συνεργάτη για να μπορούμε να μοιράσουμε τα έξοδα.  οι καιροί είναι δύσκολοι από τη γνωρίζουμε τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου σε αυτή τη ζωή άρα και εγώ αποφασίζω να μοιράσω τις ιδέες μου μ έσα

όποιος ενδιαφέρεται για μία σοβαρή πρόταση παρακαλώ μόνο στείλτε μου ένα μήνυμα για να τα πούμε από κει

Posted

Θα σου πρότεινα να κάτσεις να το ρισκάρεις μόνος σου, απ'το να συνεργαστείς με έναν άγνωστο πάνω σε αυτό. Οι λόγοι είναι αρκετοί, και βέβαια η εμπιστοσύνη δεν θα χτιστεί μέσα σε λίγες μέρες αφού μιλήσετε. 

Θα προσπαθήσει να σε κλέψει, και συ το ίδιο αν ο server αρχίσει τα donate. Γιατί πολύ απλά δεν σου είναι τίποτα ο άλλος. Ακόμη και αν εσύ θα'σαι σωστός, δεν σημαίνει το ίδιο για τον άλλον.

Όπως και να'χει, καλή τύχη!

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, L2Darkangel said:

Καλησπέρα παιδιά σε όλους.. δουλεύω εδώ και καιρό ένα σέρβερ το οποίο είναι h5 cliend .βέβαια Έχω φροντίσει να είναι Όλα στην εντέλεια απλά αναζητώ κάποιο συνεργάτη για να μπορούμε να μοιράσουμε τα έξοδα.  οι καιροί είναι δύσκολοι από τη γνωρίζουμε τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου σε αυτή τη ζωή άρα και εγώ αποφασίζω να μοιράσω τις ιδέες μου μ έσα

όποιος ενδιαφέρεται για μία σοβαρή πρόταση παρακαλώ μόνο στείλτε μου ένα μήνυμα για να τα πούμε από κει

Αδερφέ καλύτερα μόνος σου, βρισκόμουν στην ίδια ακριβώς θέση που βρίσκεσαι και εσύ πριν 2 μήνες. Δυστυχώς ο καθένας τα σκέφτεται και τα ονείρευεται αλλιώς μες το κεφάλι του τα πράγματα. Σε περισσότερα θα διαφωνείτε, παρα θα συμφώνειτε.

Posted

poso diskolo einai na mazepsis dld 105e kai meta me na dinis 30e to mina. an to skeftis kala

10e to augment me 3 atoma exeis to mixanima pliromeno
15e pes gia ena site kai pas me copy gia na min pas se polla eksoda - {Simboli einai na min agorasis site apo kapion

kalitera kane rip gt den ksereis an tha ta bgalis to site code mazi me design paei sta 100e analoga to site}
30e gia topzone/hopzone/network gia na paris premium kai na eisai sto top new xoris na perimenis
30e gia GGuard protection
afta einai ola ta parelkomena pou xriazete kai ta ipolipa einai gia gabanza na exeis ton epomeno mina sto mixanima sou.
giafto kalitera monos para me alon ektos an einai gnostos.

Posted

όταν λέω συνεργάτη και άτομα που μπορούν να κάνουν το GM να γνωρίζουν καλά το L2 και να μπορούν να εργάζονται κάθε μέρα Στο σέρβερ το οποίο θα αφιερώσουν ένα χρόνο