Καλησπέρα παιδία. Έψαξα μπας και συναντήσω το ίδιο πρόβλημα αλλά στο φόρουμ δεν βρήκα τίποτα γι αυτό και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και ξέρει κανείς.
Προσπαθώ να στήσω ένα L2jServer H5 σε Linux(Debian). Αφού με αυτά και με αυτά κατάφερα να τον κάνω Online άρχισα να αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ όταν κάνω login και δημιουργείται ο κωδικός παράλληλα, μετά δεν με βάζει στο παιχνίδι. Με κρατάει εκεί που έχει το όνομα του server(Bratz) και αυτό. Στα log δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα μου δείχνει ότι όλα είναι κανονικά.
ΥΓ: Έστησα και τα ίδια αρχεία και σε Windows Server 2012 εκεί όλα δουλεύουν κανονικά και logάρω και κανονικά. Αλλά δεν θέλω Windows.
Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί αυτό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
They are indeed using the latest AAC update. But I am also using their latest patch/files. so....
With that being said, I can launch other servers using the latest AAC, without any issues, such as Reborn essence etc.
Question
kapemstyle
Καλησπέρα παιδία.
Έψαξα μπας και συναντήσω το ίδιο πρόβλημα αλλά στο φόρουμ δεν βρήκα τίποτα γι αυτό και είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και ξέρει κανείς.
Προσπαθώ να στήσω ένα L2jServer H5 σε Linux(Debian).
Αφού με αυτά και με αυτά κατάφερα να τον κάνω Online άρχισα να αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Ενώ όταν κάνω login και δημιουργείται ο κωδικός παράλληλα, μετά δεν με βάζει στο παιχνίδι.
Με κρατάει εκεί που έχει το όνομα του server(Bratz) και αυτό.
Στα log δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα μου δείχνει ότι όλα είναι κανονικά.
ΥΓ:
Έστησα και τα ίδια αρχεία και σε Windows Server 2012 εκεί όλα δουλεύουν κανονικά και logάρω και κανονικά. Αλλά δεν θέλω Windows.
Ξέρει κανείς τι φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί αυτό?
Edited by kapemstyleΕυχαριστώ για τον χρόνο σας!
6 answers to this question
Recommended Posts