Jump to content

Recommended Posts

Posted

1200 προβολές στο yt, χωρίς να κάνω tryhard και χωρίς σοβαρό εξοπλισμό και ίντερνετ. 97.8% των θεατών είναι άνδρες και 2.2% είναι γυναίκες, οπότε υπάρχει τουλάχιστον μια potential waifu. 

Posted
Just now, MiraDBZ said:

1200 προβολές στο yt, χωρίς να κάνω tryhard και χωρίς σοβαρό εξοπλισμό και ίντερνετ. 97.8% των θεατών είναι άνδρες και 2.2% είναι γυναίκες, οπότε υπάρχει τουλάχιστον μια potential waifu. 

Αν φάω Χ από τη mira εννοώ. Νόμιζα ότι δεν θα το άντεχα, αλλά έχω δικτυωθεί τόσο που είμαι *unphased* , όπως λέμε στην ήπειρο μου.

Posted

Κατέβασα ένα ηχητικό νευρωνικό δίκτυο στο κινητό κι ακούγομαι άλφα ας φακ. @Xplicit7 ποιο ελληνικό τραγουδάκι προτείνεις;

Posted
3 hours ago, Fortuna said:

Παύλο, σου αρέσει αυτό το anime opening;

Πολύ ωραίο, αλλά μου θυμίζει τα φίλερς και τριγκάρω.

Posted

Τελικά η δόξα δεν σου αλλάζει την ζωή. Έχω τα πάντα τώρα και πάλι αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτα. Κρίμας. Πώς θα κοιμηθώ το βράδυ; Καλή ερώτηση. Όπως κοιμόμουν στα Γιάννενα, κλαίγοντας.

Posted
1 minute ago, MiraDBZ said:

Τελικά η δόξα δεν σου αλλάζει την ζωή. Έχω τα πάντα τώρα και πάλι αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτα. Κρίμας. Πώς θα κοιμηθώ το βράδυ; Καλή ερώτηση. Όπως κοιμόμουν στα Γιάννενα, κλαίγοντας.

σαν να μην*