Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ναι γιατί το πρόβλημα του κοσμάκη στο 2015, είναι το αν θα είναι active σε gaming forums.. Και όχι αν θα πρέπει να προχωρήσουν με σωστά βήματα για τη ζωή τους..

Τα περισσότερα forums gaming ή όχι, είναι με λιγότερο κόσμο από παλιά. Simple.

Πάλι καλά να λες που είμαστε στο 2015. Γιατί κάθε μέρα βγαίνουν ολοένα και καινούργιες τεχνολογίες που μπορούν να διευκολύνουν τον άνθρωπο στην καθημερινότητα του.

Εκτός του συγκεκριμένου φόρουμ, η όλη ιδέα πίσως από αυτό δεν συγκινεί και πολύ κόσμο, τουλάχιστον στις μεγαλύτερες ηλικίες. Μιας και στην Ελλάδα, αυτοί που ασχολούνται με αυτά είναι μικροί σε ηλικία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να αφιερώσει λίγη ώρα από την "πολυάσχολη" ζωή του, να μάθει κάτι, να συζητήσει κάτι και πάει λέγοντας..

Νομίζω πως είναι φανερό, ότι τα φόρουμ γενικότερα είναι ένας πόλος έλξης για επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό το σέβονται και το εκμεταλλεύονται με τέτοιο τρόπο για το όφελος όλων.

μαθιου ευτυχως σηκωνεις  τα τηλεφωνα ;) κλαιω απλα.

Είναι ανάλογα το mood μου ,Κώστα . :/

Σ'εσένα συνήθως το σηκώνω. :)

Πολύ ωραίο παιχνίδι, αν εξαιρέσεις το RNG που υπάρχει, αλλά φοβάμαι πως θα έχει ίδια κατάληξη με το L2 και αρκετά πιο σύντομα σχετικά...

Πολύ RNG,και γενικά κακή διαχείριση... Έφυγε ένα δυνατό ban wave στον Melisara και σχεδόν άδειασε....Ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνει removal των items κατά την γνώμη μου..

Από που ξεφύτρωσες εσύ Madhew; Από την εποχή των δεινοσαύρων και ψάχνεις posts σε εκείνες τις σελίδες; Lawl.

Βρε βρε βρε.

Βρε καλώς το παιδί.

pffffff τεράστια βαρεμάρα ρε σεις... βρέχει και έξω και δε μπορούμε να χωθούμε σε καμιά τρύπα για καμιά τζούρα το κέρατο μου...

Προτίνεται καμιά ταινία ψυχολογικού θρίλλερ να βγει το βράδυ...

pffffff τεράστια βαρεμάρα ρε σεις... βρέχει και έξω και δε μπορούμε να χωθούμε σε καμιά τρύπα για καμιά τζούρα το κέρατο μου...

Προτίνεται καμιά ταινία ψυχολογικού θρίλλερ να βγει το βράδυ...

eisai aspros?

eisai aspros?

Τι άσπρος να είμαι? Δηλαδή? :P

Στις "μύτες" ή γενικά? Τι εννοείς?

Μήπως για το country στο προφιλ? χαχαχαχαχα

ndbAqTj.jpg

Edited by 'Baggos'

PS: i photo den exei kamia sxesi me tin pragmatikotita

eisai kai vlakas to paizeis kai xasiklis

Από τον καναπέ μας, όλα μας φαίνονται πως κάποιοι το "παίζουν" κάτι, αλλά δεν ήθελα να τυπωθεί αυτή η γνώμη με την φώτο.

Δεν ήταν απάντηση ουσιαστικά μόνο για σένα.

Τώρα οι απαντήσεις σου, δείχνουν το ξέσπασμα που θες να κάνεις στην "πραγματικότητα" όπως ανέφερες... Χαλάρωσε.. φόρουμ είναι.

Είπα αυτό που ένιωθα να πω, και δεν νομίζω πως με κάνει βλάκα εμένα ή κάποιον που εκφράζει σε αγνώστους αυτό που θέλει να πει.

Και ναι μικρέ... ο καιρός χάλασε την χαλάρωσή μου με την παρέα. Ωστόσο δε πειράζει... Καβατζοτά στη βεράντα. ;)

Edited by 'Baggos'

Από τον καναπέ μας, όλα μας φαίνονται πως κάποιοι το "παίζουν" κάτι, αλλά δεν ήθελα να τυπωθεί αυτή η γνώμη με την φώτο.

Δεν ήταν απάντηση ουσιαστικά μόνο για σένα.

Τώρα οι απαντήσεις σου, δείχνουν το ξέσπασμα που θες να κάνεις στην "πραγματικότητα" όπως ανέφερες... Χαλάρωσε.. φόρουμ είναι.

Είπα αυτό που ένιωθα να πω, και δεν νομίζω πως με κάνει βλάκα εμένα ή κάποιον που εκφράζει σε αγνώστους αυτό που θέλει να πει.

Και ναι μικρέ... ο καιρός χάλασε την χαλάρωσή μου με την παρέα. Ωστόσο δε πειράζει... Καβατζοτά στη βεράντα. ;)

ksereis ti simenei aspros re karagkiozi ? edikses poso xazos eisai me tin photo kai tin apantisi sou