Jump to content

PlayForFun

Members
  • Posts

    91
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About PlayForFun

Profile Information

  • Current Mood
    Sneaky
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Location
    Summoner's Rift

PlayForFun's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Αν δεν είναι ψυχολογικό θρίλερ, βολεύεσαι; P.S: Μην ασχολείσαι. Κανένα ευτράπελο μπας και αλλάξει η συζήτηση έχεις να προσθέσεις; Σε γενικές γραμμές προτίμησε τα HTC. Η ποιτότητα κατασκευής του και οι αποδόσεις των κινητών της συγκεκριμένης εταιρίας είναι αρκετά καλή. Σκέψου ότι ανταγωνίζεται τις ναυαρχίδες Samsung, Apple κλπ Ενώ σε αντίθεση με τα Nokia τα οποία έχουν αγοραστεί από την Microsoft, γι αυτό ακριβώς το λόγω έχουν μειώσει το κόστος παραγωγής των κινητών, με αποτέλεσμα χειρότερα υλικά και πάει λέγοντας. Μην αναφέρω για το λογισμικό. Αν και με τις τελευταίες εξελίξεις, η MS προσπαθεί να καλοπιάσει τους ενδιαφερόμενους με διάφορες κινήσεις. Είτε αυτό είναι market, είτε είναι δυνατότητες του software και πάει λέγοντας.
  2. Από που ξεφύτρωσες εσύ Madhew; Από την εποχή των δεινοσαύρων και ψάχνεις posts σε εκείνες τις σελίδες; Lawl. Βρε καλώς το παιδί.
  3. Καλημέρα. Πάλι καλά να λες που είμαστε στο 2015. Γιατί κάθε μέρα βγαίνουν ολοένα και καινούργιες τεχνολογίες που μπορούν να διευκολύνουν τον άνθρωπο στην καθημερινότητα του. Εκτός του συγκεκριμένου φόρουμ, η όλη ιδέα πίσως από αυτό δεν συγκινεί και πολύ κόσμο, τουλάχιστον στις μεγαλύτερες ηλικίες. Μιας και στην Ελλάδα, αυτοί που ασχολούνται με αυτά είναι μικροί σε ηλικία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να αφιερώσει λίγη ώρα από την "πολυάσχολη" ζωή του, να μάθει κάτι, να συζητήσει κάτι και πάει λέγοντας.. Νομίζω πως είναι φανερό, ότι τα φόρουμ γενικότερα είναι ένας πόλος έλξης για επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Το θέμα είναι κατά πόσο αυτό το σέβονται και το εκμεταλλεύονται με τέτοιο τρόπο για το όφελος όλων.
  4. Μάλιστα λένε στο στρατό ρε
  5. Δεν έχει ψυχήηη....
  6. Μπα. Ίσα ίσα που υπάρχει community ελληνικό και μάλιστα είναι το μεγαλύτερο απ' ότι έχει αποδειχθεί κατά καιρούς με μετρήσεις που 'χουν γίνει. Αλλού είναι το point μου.
  7. Ρε. Πως την παλεύετε; Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που 'χουν απομείνει. Τουλάχιστον στο spam topic. Μπορεί τα άλλα sections να 'χουν λίγο "ψωμί", αλλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι.
  8. Έκανε advertise ένα άλλο φόρουμ παρόμοιου τύπου, στο skype.
  9. As i played from the very first hour of the server that opened today.. Mostly i noticed server's community is pretty low, but it looks a lot promising. Covering a broad set of lineage 2 players, gives them a big advantage of what players want from one server. Friendly and helpful staff. Simple as that. Nothing more, nothing less.
  10. I checked the server and i think that, this is a serious business. You can spend pretty much time having fun with your friends or w/e. So that means, i'm gonna be online at the grand opening. Keep up the good work. :cheers:
  11. I didn't find any good (with enough seeds) to recommend. Sorry, if i'm getting of topic.
  12. Τι είδους ταινίας ψάχνεις; Και πόσο καινούργια ή παλιά θες να είναι..
×
×
  • Create New...