SickJacken Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 ΘΑ ΣΠΑΩ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΜΙΛΑ του τελειωσαν οι κουπες Quote
WeirdSituation Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 του τελειωσαν οι κουπες είναι θα σπάσω κούπες τελικά άρα πρέπει να έχει ακόμα Quote
Θα Σπασω Κουπες Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 (edited) Ηρθα, Dask που εισαι μωρη αλανιαρα κοτα? εφαγες το ban κ ξαναμπηκες στρατο? Edited August 22, 2017 by Θα Σπασω Κουπες Quote
Fortuna Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Και πού το ξέρεις ότι ο Dask πήγε στρατό και πήρε αναβολή; Μας παρακολουθείς; Quote
Fortuna Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Επίσης, ποιος είσαι; Και μην κάνεις ερωτήσεις. Είσαι υπό ανάκριση. Quote
Θα Σπασω Κουπες Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 (edited) Καλημέρα. Κακη στραβη κ αναποδη και με 20 ενφυα πανω απο το κεφαλι σου :-[ καλημερα Επίσης, ποιος είσαι; Και μην κάνεις ερωτήσεις. Είσαι υπό ανάκριση. Ειμαι ενας ταπεινος user που εκανε register πριν απο 2 μηνες και δεν ξερω απο maxcheaters plz βοηθηστεμε να παω στην κορυφη θελω να γινω Max Next top Member 2017-2018 Γονάτισε και βάλε τα χέρια στον αυχένα. Να γονατισω κ να βαλω κ τα χερια στον αυχενα? Τι νομιζεις οτι ειμαι κανενα κοριτσακι ενοργανης? Το μονο που μπορω να κανω ειναι να κατσω Edited August 22, 2017 by Θα Σπασω Κουπες Quote
Xplicit7 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Καλησπέρα σε όλους, όμορφη ημέρα στην γραφική πόλη Ριέκα που βρίσκεται στην δυτική Κροατία. Το βράδυ η ομάδα του προέδρου μας, ο Θεός να τον έχει καλά, θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που ανήκει. Quote
Fortuna Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Καλησπέρα σε όλους, όμορφη ημέρα στην γραφική πόλη Ριέκα που βρίσκεται στην δυτική Κροατία. Το βράδυ η ομάδα του προέδρου μας, ο Θεός να τον έχει καλά, θα πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που ανήκει. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΧΙΟ! ΝΑ 'ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. Quote
Katherine Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 Ειμαι ενας ταπεινος user που εκανε register πριν απο 2 μηνες και δεν ξερω απο maxcheaters plz βοηθηστεμε να παω στην κορυφη θελω να γινω Max Next top Member 2017-2018 :roflmao: Quote
Xplicit7 Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΧΙΟ! ΝΑ 'ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. Να σαι καλά κορίτσι μου, σε ευχαριστώ πολύ τις ευχές μου στην όμορφη Χίο να μεταφέρεις! Edited August 22, 2017 by Evangelos M. Marinakis Quote
Θα Σπασω Κουπες Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 :roflmao: Γελα γελα οταν σου εδινα ζαχαρωτα μεσα στο ασπρο van και ελεγες ευχαριστω Quote
Recommended Posts