Jump to content

Official Spam Topic ☂

Maxtor

Recommended Posts

visual poios eisai ? me mia paysafe 10ara kanonizw me ton maxtor gia unban

WolfGiaS3na

magneto30

Girls_

VideoCopilot

kai alla polla..

WolfGiaS3na

magneto30

Girls_

VideoCopilot

kai alla polla..

Βλεπεις ο hacker ? Χακαρε τν βαση δεδομενων του maxcheaters ειδε τις IP  κλπ εκατσε κατω και ειπε...

-Χμμμ αυτο το account εχει την ιδια ΙP με αυτο χμμμμμμμμμμμ οποτεεεεεε same account..

2u5s28k.jpg

karfwnese re malaka wolf akoma kai sto skype exeis balei oti eisai thiliko

Σου κανω για θυλικο υποκαταστατο εθνικιστη? Infamous που πουλας frozen packs στο hopzone :D

και ξαναλεω οποιος εχει τα αρχιδια add me skype: unst0ppabl32

να δουμε στην java, json, python, php, css τι ξερει.. μεχρι τωρα δεν ειδα κανεναν να κανει add αλλα να ποσταρει ομως

"wannabe" κλπ ξερει ;) 

Λοιπον αδερφουλα μου συνεχισε να γελας με τον εαυτο σου οταν ο αλλος σ λεει αποδειξε μου τι αξιζεις εσυ συνεχιζε να λες

"wanna be l2j dev" και αν θες αδερφουλα να μαθεις το l2j δεν ειναι προγραμματισμος... μαθατε ολοι l2j χα0χα0 project ειναι αδερφαρα

java ειναι προγραμματισμος.. παω στοιχημα java δεν ξερεις.

Επισης infamous εισαι τοσο ασχετος και δυσλεκτικος που γραφεις "καρφωνεσαι wolf" γιατι το κρυβω? Εγω λεω οτι ειμαι ο Wolf ο ιδιος χ0χα0χα0 τοσο δυσλεκτικος εισαι αλλα δεν πειραζει εκ γενετης ειναι αυτα τα χαρισματα

Εισαι τοσο καραγκιοζης που σε λυπαμαι... C++ μιλας για το σκατο off? για να ξερω java σημαινει οτι ξερω και C++ παραπλιγικε και ξαναλεω

αρχιδακια εχεις να με κανεις add?  Εγω βλεπω οτι εισαι αδερφαρα και συνεχιζεις και ακομη μου την λες σε κατι που σε προκαλω..

Παλια οι αντρες οταν ο ενας προκαλουσε τον αλλο, μιλαγαν με πραξεις το 2015 απο οτι βλεπω γεμισαμε αδερφουλες των υπολογιστων

gg τραβα ψοφα καρκινε

Αδερφουλα αδερφουλα τελιωσα εδω, κανει μπαμ ποιος εχει αρχιδια και ποιος δεν εχει, ξευτιλιστικες τελος, 1ς λιγοτερος

εκλεισα μαζι σου σε αγνοω απο εδω κ περα απεδειξες οτι εισαι αδερφουλα και δεν ξερεις τιποτα 

C++ δεν ξερεις, java δεν ξερεις, πουλαγες frozen packs, ζηταγες βοηθεια να περασεις code, gg

ταπαμε bye