MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 6 minutes ago, • Punisher • said: Επειδή έμαθα ότι ρωτάς ποιος σε κάνει συνέχεια ban και με βρίζεις παλι κιόλας τρομάρα σου και ότι είπες πάλι ο Καραγκιόζης ο Χρήστος με έκανε Μπαν χωρίς λόγο!? Θα σου κάνω μια τυπική υπενθύμιση ότι είσαι perma banned οπότε σταματά να αναρωτιέσαι γιατί σε κάνουμε ban τους λόγους τους γνωρίζεις δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω. Τώρα που βλέπω την προηγούμενη σελίδα πραγματικά είσαι όλο εκπλήξεις! Υστερόγραφο: Εάν ά τοις άλλοις επιτιμώμεν, αυτοί μη δρώμεν! Ο γνωστός είσαι εσύ ή άκυρος; Να ξέρω που μιλάω, γιατί δεν σπούδασα πληροφορική και δεν είμαι άνθρωπος των γραμμάτων, αλλά των αριθμών.
MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Just now, Pwnz0r said: 4 + 8 + 15 + 16 + 23 + 42 = 108 Υπάρχει η φωτογραφία με το lost που είμαστε όλοι πάνω με memes;
MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Θέλω ένα παιχνίδι να παίξω, σοβαρευτείτε δεν μπορώ. Έχω μόνο god of war και injustice, αλλά θέλω dbz kakarot ή uns4: road to boruto.
MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Σας παρακαλώ σοβαρά, είμαστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, εμείς οι Παύλοι.
MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Just now, Pwnz0r said: Σας παρακαλώ σοβαρά, είμαστε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, εμείς οι Παύλοι. Καλό ποστ, θύμησε Pwnz0r #1, Dask #2, ... , Darkseid.
Fortuna Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Καλά δεν πειράζει αν δε θες να μιλήσεις. Το καταλαβαίνω.
Fortuna Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Απλά ήθελα να εκφράσω τη συμπάθεια που τρέφω για εσένα. no homo
Fortuna Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Βασικά, και homo εάν το θες. Όλα για τον οδηγό μας.
MiraDBZ Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 11 minutes ago, SeventhSky said: @Pwnz0r Πότε θα γίνει release το PavlOS ? Χεχέ εξ εντί ντι έξ
Recommended Posts