☂ ๖ۣۜYin ๖ۣۜYang ☂ Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Δεν απαντάς :/ se grafi i den 3erei ti na soy pei tou eri3es kamia tapa den gt den diafasa ti tou egrapses xD Quote
AccessDenied Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Δεν υπαρχει ατομο να μ ριξει ταπα εδω μεσα trust me το μισο φορουμ και σας εκανα τσιρκο πριν λιγο καιρο xD Quote
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Δεν υπαρχει ατομο να μ ριξει ταπα εδω μεσα trust me το μισο φορουμ και σας εκανα τσιρκο πριν λιγο καιρο xD Ο batman του mxc Quote
AccessDenied Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ο batman του mxc Ελα εχεις μαλακωσει και εσυ να λεμε τις αληθειες. βουτηρομπεμπες εγινες του Justice Quote
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------. Quote
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Και μετά φώναξε και τον πατέρα σου τον πούστη να πιει τα σιρόπια μου. Quote
`Sanctus Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες στον τάφο της μάνας σου με το κάτουρό μου και γαμάω την αδερφή σου (και 'σένα άμα θες) πάνω σε αυτόν. Είπα μια λέξη και είπες 10. Μην κουράζεις. Quote
Dask Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Είπα μια λέξη και είπες 10. Μην κουράζεις. Κατάπιε γυαλόχαρτο Quote
AccessDenied Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------. αχαχαχαχαχαχαχα ROFL Quote
MeVsYou Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ποτίζω τις βουκαμβίλιες που είναι φυτεμένες --------------------------------. Chat ban 3 days Για χαλάρωσε λίγο. Quote
Xplicit Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Dask εδώ Το έχετε τερματίσει τελείως έτσι; O sanctus και o mevsyou είναι το ίδιο άτομο, ο άλλος mod υποτίθεται μπαίνει και πετάει rtms, βλέπω στα online έχει κάνει logout κατευθείαν και κοιτάζει το gost o mevsyou που μπαίνει στο φορουμ λιγότερο κι από 'μένα και μου σκάει ban. A ρε μαλάκες, τι θα κάνετε στη ζωή σας δεν ξέρω. Πραγματικά θα έπρεπε να αρχίσετε να ανησυχείτε. Justice ξεφτίλα, και μετά μου λες εμένα ρε μαλάκα. Quote
Recommended Posts