JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 den exei iparksei photo mou sto mxc kai an exei paiksei den einai real Νομίζω μου είχε στείλει ο Vorfin το fb σου και ξέχασα να σε κάνω add
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Νομίζω μου είχε στείλει ο Vorfin το fb σου και ξέχασα να σε κάνω add θα σε κάνω report γιατί συνεχίζεις να βρίζεις, κωλόπαιδο.
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 den exei iparksei photo mou sto mxc kai an exei paiksei den einai real Ok χαλαρωσε τοτε να ερθει ο MeVsYou που του εκανες παραπονα να βγαλει τη φωτο σου απο το maxcheaters ;) παω να του στειλω ενα pm
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 με στοιχηματάκι όμως, όποιος λέει μαλακίες θα φάει 3 μέρες ban
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) με στοιχηματάκι όμως, όποιος λέει μαλακίες θα φάει 3 μέρες ban Ανετα, παιρνω 1 χρονο ban αν λεω ψεματα εστειλα ηδη pm mevsyou Η βλακια με τον xdem ειναι οχι οτι ειναι απλα ασχετος γενικα κανει αυτα που δεν θελει να του κανουν. και οταν τον φτασεις στα ορια του θα κατσει να σου ποσταρει φωτογραφιες - βιντεο κλπ δεν εχει νοηση να σου τη πει με λογια xD του ειπες κατι κακο για το σερβερ? ΠΑΡΕ φωτογραφια σου xD γιαυτο γελαω μαζι του, γιατι ολο λεει οτι ειναι εξυπνος και στις πραξεις 0.. Edited August 13, 2016 by AccessDenied
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Γιατί απλά δεν ποστάρετε τα fb σας και οι δύο;
xxdem Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 egw klaiw me tis Java photos pou exeis pantws, einai open source kwdikas pou den exeis grapsei esy kai ton parousiazeis san diko sou sto fb karagkiozi Alla einai afto pou lene, o poustis den exei mpesa
MrPro* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Γιατί απλά δεν ποστάρετε τα fb σας και οι δύο; auto einai t access: https://www.facebook.com/johnwgs tou xdem dn to 3erw
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Γιατί απλά δεν ποστάρετε τα fb σας και οι δύο; Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει
WeirdSituation Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει τι θα έλεγες να στείλεις φωτογραφίες private για επαλήθευση :gusta: :gusta: :gusta:
JaharakalV2 Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Δεν προκειτε να ποσταρω το fb μου στο maxcheaters.. για κανενα λογο.. Επισης του στρατου το fb μου το ειχαν δωσει αλλα δεν θα κατσω να κλεβω φωτο για αν τις ποσταρω.. Επισης αναμενω απαντηση απο mevsyou να ερθει να επαληθευσει το ποσο κλαψιαρης ειναι ο xdem για να βγαλουν τις φωτο που ειχαν ανεβασει Ναι γιατί θα το δουν 5 άτομα και θα γίνει κάτι
AccessDenied Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Τελος παντων παω για καφε i'm out :3 αφηνω τον xdem να κραζει μονος του μπας και τραβηξει λιγη προσοχη πανω του (σαν δυσλεκτικος που ειναι) bye
Recommended Posts