Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ευτυχώς που έχουμε και εσένα, για να μας τα θυμίζεις.

Αν γινόσουν πάντως Mod, είμαι σίγουρος ότι θα είχες άριστα communication skills.  :poker face:

Μην με κανεις κ φτιαξω gif... σε παρακαλω γιατι θα σας αρχισω ολους παλι 1 προς 1 και δεν θα φτασουν ουτε 3-4 εβδομαδες.

Το μονο communication skill που εχει ο xdem ειναι να μιλαει με την οθονη του.

Posted

Αν γινόσουν πάντως Mod, είμαι σίγουρος ότι θα είχες άριστα communication skills.  :poker face:

klew

Posted

xdem exeis dei polla troll se forum-like sites opws to reddit? Oxi giati oi mod ta bannaroun.

Mipws exeis dei polla sto hackforums? Oxi giati oi mod ta bannaroun.

Se 5 wres tha eimai spiti na eisai mesa gia competitive.

Posted

Νατα ο xdem και ο elfocrash παιζουνε παρειτσα τα απογευματα, πινουν μπυρες, διαφωνουν πανω στη java, ξαναπαιζουν 1v1 και μετα κοιμουντε :3

βλεπεις Justice noob πως πανε τα πραγματα? Εμεις ουτε παιζουμε μαζι ουτε βγαινουμε εξω για να πιουμε τπτ... καλα καλα περιμενω εγω να αλλαξει η κυβερνηση και θα τα πουμε.

Posted

vlepeis 3erw apo to 2010 ti ginete kai ti atoma einai Mods edw mesa wste na min kanw to paramikro tryhard gia na eimai kapios se ena toso tipotenio forum. Ta communication skills mou 9a ta kratisw gia ekei pou aksizei esy kane to tryhard sou edw kai as eisai apotiximenos

Posted

Παρακαλας για vip accounts καλαμαρι? 

Kp2fsFK.png

Also napster σαυτα τα φορουμ συχναζεις? στα χακινγ κ ετσι? χα0α0αχα

Posted (edited)

Παρακαλας για vip accounts καλαμαρι? 

Kp2fsFK.png

Also napster σαυτα τα φορουμ συχναζεις? στα χακινγ κ ετσι? χα0α0αχα

des to join date re ka8isterimene kapoios to anevase ex8es sto spam zwntovolo

otan se lew amoivada to perneis stin plaka

Edited by Napster321ॐ
Posted

vlepeis 3erw apo to 2010 ti ginete kai ti atoma einai Mods edw mesa wste na min kanw to paramikro tryhard gia na eimai kapios se ena toso tipotenio forum. Ta communication skills mou 9a ta kratisw gia ekei pou aksizei esy kane to tryhard sou edw kai as eisai apotiximenos

Γεια σου ρε xxdem πάλιουρα. 

Η αλήθεια είναι πως όντως ήταν πολύ tryhard για εμένα να μην σου κάνω ban τα accounts αυτά τα 2 και κάτι χρόνια.

Πάλι καλά που με πρόλαβε ο Maxtor και το έκανε αυτός.

Σε αυτό το "τιποτένιο" forum, όμως σε βλέπω να αφιερώνεις την ώρα σου όλα αυτά τα χρόνια.

Τα communications skills αποκτούνται και βελτιώνονται με τον χρόνο, δεν διδάσκονται και επειδή ξέρω ότι είσαι μικρός καλά θα κάνεις να τα εξασκείς σε κάθε τομέα της ζωή σου.

Προτού αρχίσεις και εσύ να κράζεις και να το παίζεις αδιάφορος, διότι ήδη έχεις προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς, καλά είναι να προσέξεις διότι αρκετές φορές σου έχω γλιτώσει το ban (ήδη έχω πάλι 2-3 pms που μου ζητάνε ban για λογαριασμό σου λόγω του ότι τους απειλείς με ddos και άλλα παρόμοια e-wars).

Posted

Γεια σου ρε xxdem πάλιουρα. 

Η αλήθεια είναι πως όντως ήταν πολύ tryhard για εμένα να μην σου κάνω ban τα accounts αυτά τα 2 και κάτι χρόνια.

Πάλι καλά που με πρόλαβε ο Maxtor και το έκανε αυτός.

Σε αυτό το "τιποτένιο" forum, όμως σε βλέπω να αφιερώνεις την ώρα σου όλα αυτά τα χρόνια.

Τα communications skills αποκτούνται και βελτιώνονται με τον χρόνο, δεν διδάσκονται και επειδή ξέρω ότι είσαι μικρός καλά θα κάνεις να τα εξασκείς σε κάθε τομέα της ζωή σου.

Προτού αρχίσεις και εσύ να κράζεις και να το παίζεις αδιάφορος, διότι ήδη έχεις προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς, καλά είναι να προσέξεις διότι αρκετές φορές σου έχω γλιτώσει το ban (ήδη έχω πάλι 2-3 pms που μου ζητάνε ban για λογαριασμό σου λόγω του ότι τους απειλείς με ddos και άλλα παρόμοια e-wars).

284 σειρα ηταν... σε ποναει? Εισαι νεουδη δεν ξερεις απο αυτα. 

Posted

284 σειρα ηταν... σε ποναει? Εισαι νεουδη δεν ξερεις απο αυτα. 

:happyforever:  :happyforever:

Posted

+1

Posted (edited)

Τελικά εγώ ειμαι ο μόνος καλός εδω μέσα

Μην ξαναδω ουτε 1 post σου μεχρι να σταματησεις να ακους lopez ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

Και επισης θα στειλω μυνημα στη katherine να σου ριξει χυλοπιτα την επομενη φορα που θα της ζητησεις να δειτε twlight / vampire diaries μαζι.

7 μερες σε παρακαλω να δουμε tom hanks -.-

λεγε να την κατεβασω να τη δουμε? 

http://www.imdb.com/title/tt0109830/

Edited by AccessDenied