Vision Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 δεν ειπα οτι με εκανες εσυ απλα ρωτησα την κατερινα και δεν απαντησε ποτε, δεν μπορει να μην ξερεις ποσες μερες εφαγα Η κατερίνα κάπου λείπει για αυτό δεν σε απάντησε η ξεκίνησε να δουλεύει στις Μυστικές Υπηρεσίες για να το χει private :P
Justice Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 δεν ειπα οτι με εκανες εσυ απλα ρωτησα την κατερινα και δεν απαντησε ποτε, δεν μπορει να μην ξερεις ποσες μερες εφαγα Πες μου name . Έλα ρε,θες να σου πω σέρβερς ?? Επίσης το net σου έπαιζε πάντα vs του δικού μου..L2Lava λεγόταν ο σερβερ που σας πήρε aden ένα άτομο ?? Δεν έπαιζα εγώ στον Lava . Αλλά έπαιζαν απο το net που πήγαινα τότε .
Leonardoa Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Η κατερίνα κάπου λείπει για αυτό δεν σε απάντησε η ξεκίνησε να δουλεύει στις Μυστικές Υπηρεσίες για να το χει private :P παντα private εβαζε :P
Leonardoa Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Πες μου name . Δεν έπαιζα εγώ στον Lava . Αλλά έπαιζαν απο το net που πήγαινα τότε . Handsome Banana
JustThis Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Εντάξει το ξεφτίλισες . Δεν παίζει να παίξαμε ποτε μαζί l2. Γιατι όλοι νομίζετε οτι σας κανω εγώ ban ? Ελα μην μιλας εσυ εκανες ολο το φορουμ chat ban εχω αποδειξεις στο συρταρι μου απο supermarket μαρινοπουλος και αμα θες τις ποσταρω ΤΩΡΑ.. Επισης μου ειπε το καφε ενας φιλος πριν 2 εβδομαδες και ειπε οτι η μπλε version της κατερινας στικουδης που ειναι moderator σε φορουμ θα σου κανει mute αχαχαχαχαχ θα γελανε και οι πετρες, topic με title "How many days you chat banned me?" :happyforever: :happyforever: :happyforever: Οχι ρε πατα να κανεις topic και θα σου πει οτι δεν μπορεις γιατι εχεις chat ban μεχρι χ-χ-χ Έλα ρε,θες να σου πω σέρβερς ?? Επίσης το net σου έπαιζε πάντα vs του δικού μου..L2Lava λεγόταν ο σερβερ που σας πήρε aden ένα άτομο ?? Eχεις πεσει στα 4 κυριολεκτικα και του γλειφεις τις πατουσες. Δεν σε σωζει ουτε αυτος ομως ουτε κανεις στο ειπα και δεν με ακους. Ξερουμε παιζατε και με καρτες yu gi oh σπιτι του στα 14 Edited June 9, 2016 by JustThis
Leonardoa Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Οχι ρε πατα να κανεις topic και θα σου πει οτι δεν μπορεις γιατι εχεις chat ban μεχρι χ-χ-χ λελ οντως; χδ γιατι οταν παω να κανω reply απλα λεει οτι δεν μπορω και μπλα μπλα
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Πες μου name . Δεν έπαιζα εγώ στον Lava . Αλλά έπαιζαν απο το net που πήγαινα τότε . Κοίτα μαζί δεν παίξαμε ποτέ αλλά παίζαμε από το ίδιο net τότε δεν ήξερα καν τι είναι το l2 απλά έμπαινα να περάσει η ώρα..
Leonardoa Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 το skype του Maxtor Κανείς? πες το και καμια φορα :troll: :troll: :troll:
Justice Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 το skype του Maxtor Κανείς? Εγώ. Κάνε τον access να το βουλώσει και στο δίνω . Btw και να στο δώσω δεν θα σου απαντήσει όποτε .
JustThis Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Εγώ. Κάνε τον access να το βουλώσει και στο δίνω . Btw και να στο δώσω δεν θα σου απαντήσει όποτε . O Access ειναι chat banned αρα το εχει βουλωσει ηδη PWNED 1-0 :3 <3 παραδεξου οτι με θες :$$$$ αχχ ερχομαι private για σπαμ :$ :$ :$ The Original, on 09 Jun 2016 - 11:00 PM, said: το skype του Maxtor Κανείς? Εμμεσα σου ειπε οτι δεν θα το παρεις ποτε.. Edited June 9, 2016 by JustThis
`Son Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Εγώ. Κάνε τον access να το βουλώσει και στο δίνω . Btw και να στο δώσω δεν θα σου απαντήσει όποτε . Γιατι? τον βαρανε στο σπιτι οταν μιλαει σε ξενους?
The Original Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Εγώ. Κάνε τον access να το βουλώσει και στο δίνω . Btw και να στο δώσω δεν θα σου απαντήσει όποτε . Θα μου απαντήσει γιαυτό το θέλω.
JaharakaL Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Εγώ. Κάνε τον access να το βουλώσει και στο δίνω . Btw και να στο δώσω δεν θα σου απαντήσει όποτε . Μόνο σε εμένα απαντάει;
Recommended Posts