๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ ήθελα να το τερματίσω,τελικά κόλλησα τελευταία μέρα στην τελευταία πίστα και με το ασανσέρ και ούτε το τερμάτισα και μου έχουν μείνει ψυχολογικά δεν έπρεπε να μου το θυμίσεις Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 μόλις πάρω καινούριο pc μπορεί να αρχίσω Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 den exeis psixologika ka9isterimenos eisai ψυχολογικά είναι Quote
bravetobe Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) BAN THAT DUDE. Ela enas mod ban auto to zwo,pou mpenei sto maxcheaters kai to paizei koniordos. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα κάλος στα μαθηματικά για να γίνεις προγραμματιστης Edited June 8, 2016 by bravetobe Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 BAN THAT DUDE. Ela enas mod ban auto to zwo,pou mpenei sto maxcheaters kai to paizei koniordos. re file min kleveis signatures Quote
bravetobe Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) re file min kleveis signatures Exeis ta dikaiwmata t quote? toso kalo quote pou 8a ksanabrw,san mhxanikos... Edited June 8, 2016 by bravetobe Quote
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Exeis ta dikaiwmata t quote? toso kalo quote pou 8a ksanabrw,san mhxanikos... ναι έχω το είδα πρώτος Quote
xxdem Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Exeis ta dikaiwmata t quote? toso kalo quote pou 8a ksanabrw,san mhxanikos... kitakse gia amateur freelancer o ka9enas mporei na to paiksei programmer xwris mathimatikes gnwsis. Egw eimai tis apopsis oti programatistis xwris gnwseis toulaxiston me vasika Matrix operations den 9a paei pote makria Quote
Leonardoa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 γαμω το τσατ μπαν ρε μαλακα, κοντευω να φτασω lv5 τον yi απο την βαρεμαρα -_- hate ya nabs Quote
Leonardoa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 γιατί chat ban ?? δεν ξερω, για σπαμ μαλλον αντι να μου δωσουν Active Member Award για την κινητικοτητα που προσφερω στο φορουμ εγω και ο access τρωμε τσατ μπαν, αδικη κοινωνια :okey: Quote
bravetobe Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) kitakse gia amateur freelancer o ka9enas mporei na to paiksei programmer xwris mathimatikes gnwsis. Egw eimai tis apopsis oti programatistis xwris gnwseis toulaxiston me vasika Matrix operations den 9a paei pote makria re programming kaneis kai se l2 (px) xwris ma8imatika tpt. O allos rwthse gia na paei na spoudasei kai t eipe oti den 8elei ma8imatika,enw emeis pou spoudazoume exoume liwsei Edited June 8, 2016 by bravetobe Quote
Leonardoa Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 re programming kaneis kai se l2 (px) xwris ma8imatika tpt. O allos rwthse gia na paei na spoudasei kai t eipe oti den 8elei ma8imatika,enw emeis pou spoudazoume exoume liwsei δεν ξερω κανεναν φοιτητη να ξερει αυτα που σπουδαζει, οι περισσοτεροι που ξερω ειναι τουλαχιστον 4 χρονια στην σχολη και ζητημα να εχουν δωσει τα μαθηματα μεχρι 2ο ετος και πολυ λεω Quote
Recommended Posts