Jump to content

Recommended Posts

Posted

Με ένα cp όλα είναι εύκολα.

στο 2014 εισαι..πρωτον δεν βρισκεις κοσμο οπως παλια για να κανεις cp και επισης ειναι πολλα ατομα που φαρμαρουν μονα τους εγω π.χ. συνηθως ανοιγω 3,4 παραθυρα εχω τον buffer μου,τον crafter μου,τον main μου και κανενα bp αν χρειαστει και παω για φαρμ

Posted

στο 2014 εισαι..πρωτον δεν βρισκεις κοσμο οπως παλια για να κανεις cp και επισης ειναι πολλα ατομα που φαρμαρουν μονα τους εγω π.χ. συνηθως ανοιγω 3,4 παραθυρα εχω τον buffer μου,τον crafter μου,τον main μου και κανενα bp αν χρειαστει και παω για φαρμ

Μα το θέμα είναι να μπεις οργανωμένα δε λέω αν θες να μπεις solo να μην έχεις και ένα buffer κλπ απλά το bot έχει αποδειχτεί ότι μειώνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής ενός server.

Posted

Μα το θέμα είναι να μπεις οργανωμένα δε λέω αν θες να μπεις solo να μην έχεις και ένα buffer κλπ απλά το bot έχει αποδειχτεί ότι μειώνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής ενός server.

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα προσωπικα εγω π.χ. καποτε ειχα τουλαχιστον 15,20 ατομα να μπω σε ενα σερβερ τωρα εχουν παρατησει ολοι οποτε εχω 2 επιλογες η θα μπω solo και θα φαρμαρω μονος μου μεχρι να βρω κανενα cp η δεν θα παιξω καθολου χαχαχ

Posted

Cool....

If BNB is back then that means something! :)

Old days & Old times school!

Let's see..........

Finally, one serious answer from a serious person! :D good

Posted (edited)

yparxei kosmos file mou arketos pou tha mpei kai organwmena sto server ;) twra an exeis xasei epafh me palia filarakia sou pou pezate mazi l2 einai ontws malakia :( Clans tha yparxoun arketes kapou tha vreis na xwtheis!

Edited by XAVALES
Posted (edited)

Γιατί αν δεν είσαι σε 2 βδομάδες το πολύ έστω και σε Interlude x10 3rd class και 78 lvl παράτα το παιχνίδι.

To paixnidi den telionei otan ftaseis 78lvl.Armors klp pos tha ftiakseis pos tha Spoilareis gia Materials pos tha craftareis?Tha katseis esi me to xeri na kaneis spoil kai sweep gia na mazepseis materials?

Edited by Dante44®
Posted

To paixnidi den telionei otan ftaseis 78lvl.Armors klp pos tha ftiakseis pos tha Spoilareis gia Materials pos tha craftareis?Tha katseis esi me to xeri na kaneis spoil kai sweep gia na mazepseis materials?

Να ξαναπω ότι το παιχνίδι είναι ΟΜΑΔΙΚΟ και όχι ατομικό; Αν θες να παίζεις solo μαγκιά σου αλλά θα ζοριστείς, αν παίξεις ομαδικά θα ντυθείς και πολύ πιο εύκολα και θα ανέβεις ακόμα ευκολότερα.

Posted (edited)

/recommend

Επίσης όπως είπε ο Νίκος, σοβαρά το θεωρείτε τόσο σπουδαίο το bot, ώστε να το θέλετε και σε x10 server; Θα πατάτε spoil στα elpy και θα πέφτουν 24 sop, 92 cbp, 5 πιτόγυρα και 3 κειμήλια από τον τάφο της Αμφίπολης και μου θέλετε bot για farm; x10 είναι mid rate στην ουσία. Αν το non-afk pvp γίνεται μόνο σε events, τότε κλάφ' τα, Μπάμπη.

Edited by Fortuna
Posted

/recommend

Βλέπετε ζώα ε; Τον προτείνει τον server και ο ξακουστός Fortuna.

Posted

/recommend

Επίσης όπως είπε ο Νίκος, σοβαρά το θεωρείτε τόσο σπουδαίο το bot, ώστε να το θέλετε και σε x10 server; Θα πατάτε spoil στα elpy και θα πέφτουν 24 sop, 92 cbp, 5 πιτόγυρα και 3 κειμήλια από τον τάφο της Αμφίπολης και μου θέλετε bot για farm; x10 είναι mid rate στην ουσία. Αν το non-afk pvp γίνεται μόνο σε events, τότε κλάφ' τα, Μπάμπη.

Spoil Amount: x1

:/

Posted (edited)

Spoil Amount: x1

:/

Ναι όμως είναι x5 το chance.

Επίσης...

Quest Adena: x4

Quest Item Amount: x3

Απλά θέλω να καταλήξω πως όλα βγαίνουν σχετικά απλά και γρήγορα.

Edited by Fortuna
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...