Destorion Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 @Maxtor έχω τόσο καιρό να μπω και όλα έχουν μείνει πίσω!!! Τόσο αυστηρά είναι τα πράγματα πλέον? Έφυγαν όλοι οι καλοί σπαμμαδώροι και έμεινε το σπαμ κενό? χαχαχαχαχα.... Καλησπέρα παρεμπιπτόντως!!!! Quote
Maxtor Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Just now, Vince* said: @Maxtor έχω τόσο καιρό να μπω και όλα έχουν μείνει πίσω!!! Τόσο αυστηρά είναι τα πράγματα πλέον? Έφυγαν όλοι οι καλοί σπαμμαδώροι και έμεινε το σπαμ κενό? χαχαχαχαχα.... Καλησπέρα παρεμπιπτόντως!!!! οχι άπλα οι παλιοί μεγάλωσαν. τώρα η νέα γενιά παίζει pubg και fortnite... Quote
Destorion Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Just now, Maxtor said: οχι άπλα οι παλιοί μεγάλωσαν. τώρα η νέα γενιά παίζει pubg και fortnite... του κώλου τα εννιάμερα δηλαδή! κατάλαβα... χαχαχαχα!!!! Πως τα αντέχουν αυτά! εγώ παλικάρι μου αν δεν ασχολούμαι με photoshop έστω με όσα ξέρω και με το φόρουμ για να περνάει η ώρα μου δεν με νοιάζουν τα games... μπέσα όμως! Quote
Maxtor Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 2 minutes ago, Vince* said: του κώλου τα εννιάμερα δηλαδή! κατάλαβα... χαχαχαχα!!!! Πως τα αντέχουν αυτά! εγώ παλικάρι μου αν δεν ασχολούμαι με photoshop έστω με όσα ξέρω και με το φόρουμ για να περνάει η ώρα μου δεν με νοιάζουν τα games... μπέσα όμως! σημασια εχει πως θελει να περασει ο καθενας τον χρονο του... αλλα νομιζω το 99% που εχει μεινει εδω ειναι για το l2 . Quote
Destorion Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 1 minute ago, Maxtor said: σημασια εχει πως θελει να περασει ο καθενας τον χρονο του... αλλα νομιζω το 99% που εχει μεινει εδω ειναι για το l2 . Ναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει και με το GFX και με όλα τα υπόλοιπα! Α και να σου πω! πρόσθεσε όταν μπορέσεις σε παρακαλώ στα gaming discussion Category και ένα board για την κονσόλα PS4... Ίσως υπάρξει ενδιαφέρον από αυτούς που παρευρίσκονται εδώ στο φόρουμ. Quote
Psyancy Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Ρε θα σας μαλωσω και τους δυο χαχαχαχα στο καψουρα τοπικ σπαμαρετε οχι στο GOST Quote
Destorion Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 2 minutes ago, Designatix said: Ρε θα σας μαλωσω και τους δυο χαχαχαχα στο καψουρα τοπικ σπαμαρετε οχι στο GOST ΩΧ ΝΑΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Quote
Psyancy Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 1 minute ago, Vince* said: ΩΧ ΝΑΙ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αχαχαχαχαχαχα Quote
Recommended Posts