Smok3BoY Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ανεπροκοποσ βλαμενοσ Γηδη Δεν την παλευει καστανο Ελεος Ζαβαλο ηλιθιος θαψτε τον ιος της ανρωποτητας κολοπαιδι λαλακι μηξιαρικο ναρκισιστης ξυνος οπα γκαγκναμ στηλε ποζερας ρε ουστ !!! σεξοπορνοδιαστοφικοστςιμπουκομαλακομενοσαρχιδογλυφτης τσογλανι υστερικος φαφλατας χριστος και η μανα του ψωλοαρπαχτρα ω διαολε ανεβα να τους παρεις ολους
MiraDBZ Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ρε το όνομα μου θυμίζει έναν βλάκα, αλλά δεν θυμάμαι τι μαλακίες πετούσε. Υπάρχουν και πολλοί εδώ μέσα και είναι δύσκολο να θυμάσαι τι είδους βλάκας είναι ο καθένας. Για διαφωτίστε με.
MasterDisaster Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Ρε το όνομα μου θυμίζει έναν βλάκα, αλλά δεν θυμάμαι τι μαλακίες πετούσε. Υπάρχουν και πολλοί εδώ μέσα και είναι δύσκολο να θυμάσαι τι είδους βλάκας είναι ο καθένας. Για διαφωτίστε με. χαχαχαχαχαχαχα ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΆΒΑΤΑΡ! ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ!
MiraDBZ Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 χαχαχαχαχαχαχα ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟ ΆΒΑΤΑΡ! ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ! Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟ παρακαλώ!
Xplicit7 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟ παρακαλώ! Ε γλείφτης του Φορέα ήταν δε μου φαίνεται παράξενο!
MasterDisaster Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Ε γλείφτης του Φορέα ήταν δε μου φαίνεται παράξενο! παράλληλοι βίοι με τον κώστα μας....
Xplicit7 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 παράλληλοι βίοι με τον κώστα μας.... ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Recommended Posts