Noble® Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ειναι δεν ειναι η κορη του εγω τις εφαγα τις φακες μου κ τη φασολαδα μαζι. αυριο θα το φαω επισης ολο μου το φαγητο Quote
Dev Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 ειναι δεν ειναι η κορη του εγω τις εφαγα τις φακες μου κ τη φασολαδα μαζι. αυριο θα το φαω επισης ολο μου το φαγητο χαχαοχαοχαχαχ Quote
FighterBoss Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Den thelw na se stenaxwrhsw alla oi fotografies oi prwtes den einai h korh tou mixaloliakou :P αποκλειστικά για τις φοτο μιλάω,χέστηκα για τον μιχαλολιάκο και το σόι του Quote
WhoCaresMyName Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Den thelw na se stenaxwrhsw alla oi fotografies oi prwtes den einai h korh tou mixaloliakou :P y to katalabame :) Quote
VeGe Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Den thelw na se stenaxwrhsw alla oi fotografies oi prwtes den einai h korh tou mixaloliakou :P min diagrafete ta post mou zwa ourania mixaloliakou http://1.bp.blogspot.com/-QyPl0QbAuVo/T7uW7I6BccI/AAAAAAAAGaM/-tvL9yJd0XU/s1600/αρχείο+λήψης.jpg Quote
ProfessionalGeodata Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Δυο λέξεις σχετικά με αυτό. Πρώτη ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Και δεύτερη σημασία έχει το είναι του ανθρώπου και όχι το φαίνεσθαι. Ela re epistimona. Des pws pozarei to thiliko, ta leei ola. Den exw kamia politikh apopsh, mhn anafereis politikologies : ) Sumfwnoume me to ^ Quote
Noble® Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Δυο λέξεις σχετικά με αυτό. Πρώτη ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Και δεύτερη σημασία έχει το είναι του ανθρώπου και όχι το φαίνεσθαι. σιγουρα δεν θα το πηδαγες ακομη κ αν ειχε πεταχτει εξω το συκωτι σου απ το ποτο. Quote
Korin8ios Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 σιγουρα δεν θα το πηδαγες ακομη κ αν ειχε πεταχτει εξω το συκωτι σου απ το ποτο. xaxaxaxaxaxaxaxaxa Quote
WhoCaresMyName Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-QyPl0QbAuVo/T7uW7I6BccI/AAAAAAAAGaM/-tvL9yJd0XU/s1600/αρχείο+λήψης.jpg na sou pw tn ali8eia den blepw kamia diafora :) Quote
Soul1s Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 σιγουρα δεν θα το πηδαγες ακομη κ αν ειχε πεταχτει εξω το συκωτι σου απ το ποτο. Εντάξει τι είπε το παλικάρι... χαχαχαχαχαχα Quote
WhoCaresMyName Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 σιγουρα δεν θα το πηδαγες ακομη κ αν ειχε πεταχτει εξω το συκωτι σου απ το ποτο. ahahha epic :) Quote
MiraDBZ Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Δυο λέξεις σχετικά με αυτό. Πρώτη ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Και δεύτερη σημασία έχει το είναι του ανθρώπου και όχι το φαίνεσθαι. 2/10 Quote
`iAndre Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 κατι τετοιες ωρες λεω.. γιατι να μην ημουν τυφλος.. ?!?! :LOL: Quote
NinjaStep Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 σιγουρα δεν θα το πηδαγες ακομη κ αν ειχε πεταχτει εξω το συκωτι σου απ το ποτο. muahahahah :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: xaaxaaxxaax dinato Quote
Recommended Posts