Vendetta*V* Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 παρολα αυτα εγω streamara. και αν πιστευεις οτι ειναι ευκολο να νικισεις ranked σε 12 λεπτα εμπρος.καντο . εγω για πλακα το ποσταρα.αλλα οπως βλεπω εδω οτι και να ποσταρουν τα παιδια θα μπουν οι εξυπνοι και θα τους κοροιδευουν .. Sorry αλλα δν είδα να win 2k team σε 12 λεπτά,Και δν είδα να το ποστ για πλάκα " και να φανταστειτε ειχαν καπου στα 40 wins Quote
Reptant_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 παρολα αυτα εγω streamara. και αν πιστευεις οτι ειναι ευκολο να νικισεις ranked σε 12 λεπτα εμπρος.καντο . εγω για πλακα το ποσταρα.αλλα οπως βλεπω εδω οτι και να ποσταρουν τα παιδια θα μπουν οι εξυπνοι και θα τους κοροιδευουν .. Enemies unranked και πηγαν αφκ. Σιγα το κατορθωμα Quote
Reptant_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 παρολα αυτα εγω streamara. και αν πιστευεις οτι ειναι ευκολο να νικισεις ranked σε 12 λεπτα εμπρος.καντο . εγω για πλακα το ποσταρα.αλλα οπως βλεπω εδω οτι και να ποσταρουν τα παιδια θα μπουν οι εξυπνοι και θα τους κοροιδευουν .. Enemies unranked και πηγαν αφκ. Σιγα το κατορθωμα Quote
PowerOfDark Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 ουτε unranked ηταν(τουλαχιστον ενας που κοιταξα το profile του) ουτε πηγαν afk απλα μολις ερχονταν στο lane πεθαιναν οποτε πηγαμε ολοι mid και το τελειωσαμε. Quote
PowerOfDark Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 ουτε unranked ηταν(τουλαχιστον ενας που κοιταξα το profile του) ουτε πηγαν afk απλα μολις ερχονταν στο lane πεθαιναν οποτε πηγαμε ολοι mid και το τελειωσαμε. Quote
Reptant_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ουτε unranked ηταν(τουλαχιστον ενας που κοιταξα το profile του) ουτε πηγαν afk απλα μολις ερχονταν στο lane πεθαιναν οποτε πηγαμε ολοι mid και το τελειωσαμε. mf unranked και απο εκει πηρατε feed Quote
Reptant_ Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ουτε unranked ηταν(τουλαχιστον ενας που κοιταξα το profile του) ουτε πηγαν afk απλα μολις ερχονταν στο lane πεθαιναν οποτε πηγαμε ολοι mid και το τελειωσαμε. mf unranked και απο εκει πηρατε feed Quote
procrastinator Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 me gud player can i join ur team pls? Quote
HookeyPooke Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 έχω πετύχει και εγώ παρόμοια περίπτωση δεν έχω shot όμως... στα 18 τελείωσε το game μας... Quote
SnØOpDaEM®` Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ε λογικά θα ήταν οι δύο αφκ ρε φίλε αλλιώς δεν νικιέται τέτοιο γκέιμ ! Quote
cEn Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ε λογικά θα ήταν οι δύο αφκ ρε φίλε αλλιώς δεν νικιέται τέτοιο γκέιμ ! prwth afk h mf .... Quote
Lucky Dice Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 mf unranked και απο εκει πηρατε feed apo thn sona thn diana kai ton ww dld den piran e? Quote
Recommended Posts