Jump to content

Recommended Posts

Posted

eqwewq.jpg|

να παιζεις 1 χαρα και να περνεις 10 death απο gang,no ss, ο Darious στα team fight να ειναι στου διαολου το κερατο:/

α ναι μ εκοψαν 4kill 3 φορες ._.

και να χανεις και το ματς ;3

~ μονο εγω επαιζα στην ουσια τι να πεις.....

Posted

kai agmw ta ad carry eixate etsi?:D

an eisai east se katalavenw...:D

east ειμαι ;3

ναι αμε αυτος ηταν ο 1ας που μου εκοψε το 4kill και αμα μου το αφηνε θα εκανα skill drain και ισως να εκανα και 5 ._.

Posted

east ειμαι ;3

ναι αμε αυτος ηταν ο 1ας που μου εκοψε το 4kill και αμα μου το αφηνε θα εκανα skill drain και ισως να εκανα και 5 ._.

pff.....sto east pragmatika den 3erw to logo den ginete na vreis mia team tis prokopis....west kai pali west......
Posted

Συγνώμη κιόλας αλλά όταν το normal game elo σου είναι 1150 λογικό είναι να παίζεις με ζώα σε ότι region και να είσαι...και αυτό μπορείς να το γράψεις και στο Random Topic δεν είναι ανάγκη να φτιάχνεις καινούριο ;)

Posted

ο καλα εισαι φιλε ..

Ξερεις, τι σημαινει να σηκωνεσαι το πρωι να παιζεις ενα γαμημενο παιχνιδι και να ειναι defeat εξαιτιας τον noobadon στο τεαμ μου.

Μου εχει τυχη φιλε 5 συνεχομενα defeat και δεν εφτεγα εγω... ασε εχω σπασει την οθονη μου για κατι τετοιους λογους.

Και ναι και εγω east ειμαι..

Posted

Ωραίος ο Darius. Ξέρεις, σε τέτοιες καταστάσεις δεν αξίζει καν να συνεχίζεις να παίζεις κάτσε αφκ καλύτερα θα είναι ούτε θα τσατιστείς ούτε θα βρίσεις.

Posted

δεν εχεις rabaddons deathcap στο 42 8)

ναι ετσι και αλλιος δεν το ειχα αναγκη και μετα απο ενα σημειο και μετα τρολαρα, αν δεν μου ειχαν κανει το gang το τελευταιο θα το χα παρει μονος μου!

φαντασου ;3

Posted

42 λεπτά, no rabadons, 90 cs, +50 ήττες από νίκες.

Morello για champion που έχει μέγιστο cooldown 3 sec στο q και refresh στο e.

Kαι κάνεις τόπικ παραπόνων.

Όμορφα.

Posted

pff.....sto east pragmatika den 3erw to logo den ginete na vreis mia team tis prokopis....west kai pali west......

Προσφατα και εγω αλλαξα region (απο West στο East) και ενιωσα τεραστια διαφορα στον τροπο που επαιζαν στο West.Καταρχην μολις βλεπω κατι ονοματα οπως xxkiiller123,gamias147,gamwxwriskapota καταλαβαινεις..leavarw απο το champion selection διχως δευτερη σκεψη.
Posted

Egw paizw 1 week lol k tuxenw olo mlkies p dn exoun idea se team fight. Ase mn s pw gia tous leavers pou kanoun tn rambo k otan tous afinoun low hp k peftoun kanoun emoquit. Twra an perimenw na parw wins apo ta kolozwa auta,oute kan.

Kalitera premade me 30arides k as mn exw runes para me emo zwa.