Fortuna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Kalispera..Paizei kaneis Lineage official? O SEVENTH KAI EXEI MENTOR SLOTS. SPAM PM STO NAIA
Smok3BoY Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Kalimera elw mia mikri xari Cyta2D9834 cyta E28A ena apo ta 2 to bssid i apla to koodiko tous
FighterBoss Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 γαμώ την πουτάνα μου καθάρισα σήμερα το pc, έβγαλα ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ (ανεμιστηράκια,κάρτα γραφικών, επεξεργαστής) βγάζοντας τα. τώρα τα ξαναέβαλα και δεν μου κάνει boot λέει : loading operating system disk boot failure insert system disk press enter και στο μεταξύ το πληκτρολόγιο είναι off καμιά ιδέα ?
Vision Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Μήπως κάτι ξέχασες? κάνα καλώδιο που να μην το έβαλες π.χ σκληρό δίσκο?
Reptant_ Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 γαμώ την πουτάνα μου καθάρισα σήμερα το pc, έβγαλα ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ (ανεμιστηράκια,κάρτα γραφικών, επεξεργαστής) βγάζοντας τα. τώρα τα ξαναέβαλα και δεν μου κάνει boot λέει : loading operating system disk boot failure insert system disk press enter και στο μεταξύ το πληκτρολόγιο είναι off καμιά ιδέα ? ε λογικα δεν ειναι καλα συνδεμενος ο σκληρος μεσα, ή σε λαθος θυρα αναλογα τις ρυθμισεις
JaharakaL Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 γαμώ την πουτάνα μου καθάρισα σήμερα το pc, έβγαλα ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ (ανεμιστηράκια,κάρτα γραφικών, επεξεργαστής) βγάζοντας τα. τώρα τα ξαναέβαλα και δεν μου κάνει boot λέει : loading operating system disk boot failure insert system disk press enter και στο μεταξύ το πληκτρολόγιο είναι off καμιά ιδέα ? Auto to bgazei otan dn exeis sindesei kan ton skliro disko.
Recommended Posts