Katherine Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 kane PM QQrolf tin exei an tin exei aftos tin exw kai gw :LOL:
xdem Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 an tin exei aftos tin exw kai gw :LOL: kiomos tin ixe ston server tou
Katherine Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 kiomos tin ixe ston server tou ara tin exw offer :troll:
Fortuna Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μ@υνιού και συζητάνε . Λέει το μικρόβιο του δοντιού : -Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει. Λέει το μικρόβιο του αφτιού : -Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει . Λέει το μικρόβιο του μ@υνιού : - Αυτά δεν είναι τίποτα . Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος , ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού: -Αυτόν τον π@ύστη τον ξέρω κι εγώ ....
NinjaStep Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μ@υνιού και συζητάνε . Λέει το μικρόβιο του δοντιού : -Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει. Λέει το μικρόβιο του αφτιού : -Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει . Λέει το μικρόβιο του μ@υνιού : - Αυτά δεν είναι τίποτα . Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος , ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού: -Αυτόν τον π@ύστη τον ξέρω κι εγώ .... xxaxaa
MixMasteR Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μ@υνιού και συζητάνε . Λέει το μικρόβιο του δοντιού : -Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει. Λέει το μικρόβιο του αφτιού : -Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει . Λέει το μικρόβιο του μ@υνιού : - Αυτά δεν είναι τίποτα . Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος , ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού: -Αυτόν τον π@ύστη τον ξέρω κι εγώ .... ελεος ρε μλκ
MixMasteR Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Wonderland Avenue - White Horse (Original Mix) If you wanna be rich, you gotta be a bitch!
Zake Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 easy Ότι κάνουμε σ αυτό το μάθημα το κάνετε σε 3 εξάμηνα εσείς :P
Matthew Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Πως μπορώ να βρω την ip του άλλου από το skype και όχι μόνο? LINK
Recommended Posts