Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κλασσικά, πρώτη ημέρα εγγραφών..

Απ'εξω από το πανεπιστήμιο μέχρι πριν τη γραμματεία, σε υποδέχονται κάτι μουν*κια και κάθεσαι και λες σαν πρώτη ημέρα, τι γίνεται ρε φίλε, και "γαμώ" τα πανεπιστήμια.

Εν συνεχεία.....πηγαίνεις για καφεδάκια, αράζεις, σου παραμυθιάζουν το μυαλό για σημειώσεις (απαρχαιωμένες) και έρχεται η ώρα των εκλογών..... που σε γαμάνε στα τηλέφωνα για μία ψήφο.

Αυτές είναι οι πανεπιστημιακές παρατάξεις.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να τους βάλω όλους σε ένα σακί, μιας και κάποιοι από αυτούς όντως με βοήθησαν στα μαθήματα.

Φυσιολογικά όλα αυτά που ανέφερες. Και καλό είναι να υπάρχουν. Αλλά το ζήτημα είναι πως, αυτά μπορούν να γίνουν και χωρίς κάποιος να έχει σχέση με πολιτικές παρατάξεις

Όσο αναφορά τις σημειώσεις, τουλάχιστον για πληροφορική ξέρω, ότι μια φορά μπορούμε να βρούμε μιας και οι καθηγητές μας της ανεβάζουν σε κάποια πλατφόρμα.

Απ' την άλλη, στην αρχή αρχή όταν ο κύκλος γνωριμιών κάποιου δεν είναι τόσο μεγάλος, βρίσκει ως λύση να πάει σε αυτούς. Αυτό κατ' εμέ, είναι καλό. Αλλά σε επίπεδο όμως, που δεν θα σε πρήζουν στα τηλέφωνο. Εκτός αυτού και κόσμο μπορείς να γνωρίσεις στην σχολή σου στις θεωρίες/εργαστήρια, που σημαίνει ότι δεν είναι και απαραίτητο κάποιος να ακολουθήσει τον "δρόμο" να μπει σε κάποια παράταξη.

Άσε που έχω ακούσει πως γενικότερα στις παρατάξεις θέλει να φτύσεις "αίμα", για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο για να σε υπολογίζουν γενικότερα.

Posted

Ποικειλει ανά σχολή.

Έγω ήμουν σε οικονομική σχολή όπου τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Παρολ'αυτά συμφωνώ μαζί σου ;) .

Posted

Ποικίλλει ανά σχολή.

Εγώ ήμουν σε οικονομική σχολή όπου τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου ;) .

Μπορώ να το καταλάβω, γιατί στους φοιτητές πληροφορικής δεν υπάρχει τέτοια μεγάλη ανάγκη για σημειώσεις. Οι περισσότεροι από τους συμφοιτητές μου με ποσοστό περίπου 60%, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές.

Βέβαια, τα party και οι εκδρομές είναι που ελκύουν και εμάς σίγουρα. 

Posted

Official Spam Topic = Spam topic gia official server? i to topic einaiu official gia spam hahahahaha

hahhaahhahahahahhahaaah

NO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

This community uses essential cookies to function properly. Non-essential cookies and third-party services are used only with your consent. Read our Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..