Vision Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 σε κουβαλαμε και μιλας Εσένα ακόμα να σε κάνουνε mod? pfff. Wrd,Justice αυτά που είπα συγνώμη αλλά ήταν η αλήθεια καμιά φορά καλό είναι να την ακούμε. Δεν ήθελα ούτε να το παίξω flamer ούτε trollaki διότι τίποτα από τα 2 δεν είμαι όσοι με ξέρουν πραγματικά ξέρουν ότι είμαι απλός ελληνάρας. Anyway, αυτό. Να ναι καλά το reply του Κώστα.
Destorion Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 έχει ζέστη :LOL: :LOL: :LOL: Πάνε για καμία βουτιά λέω εγώ :happyforever:
JaharakaL Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ποιον κουβάλησες λολ..Πήρα Sona και πήγα full απ κάθε Q έκανε 600 dmg.
Nicolás™ Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 kator9oma για να κουβαλησεις τον πιριπιρι ειναι κατορθωμα... δεν κουβαλιετε ...
WeirdSituation Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Πάνε για καμία βουτιά λέω εγώ :happyforever: σκατόκαιρος έξω, απλά έχει ζέστη :poker face: :poker face: :poker face:
Destorion Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 σκατόκαιρος έξω, απλά έχει ζέστη :poker face: :poker face: :poker face: Ε τότε είσαι μια χαρά σπίτι.. Like a boss 8)
Recommended Posts