Jump to content

[GR] Ranked team στο EUne (Για πλάκα και βλέπουμε)

Recommended Posts

Πιο σωστό είναι έτσι πιστεύω

Πιστεψε με δεν γινεται , οσες μαλακιες να λεμε για elo hell κτλπ, ετσι εχει το πραγμα

@Σοφακι

no skype no team qq(να μιλας ομως)

Πιστεψε με δεν γινεται , οσες μαλακιες να λεμε για elo hell κτλπ, ετσι εχει το πραγμα

@Σοφακι

no skype no team qq(να μιλας ομως)

Άμα βάλεις τον unranked να παίξει ένα role που δε χρειάζεται να παίρνεις πρωτοβουλίες απαραίτητα και του διευκρινήσεις ότι δεν πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες στο team τότε μπορεί και να δουλέψει.

@vendetta η "επόμενη φορά" είσαι;

δεν ξερεις αν ο αλλος εχει φτασει 1000 ελο διοτι leavare στην αρχη λογω του τρολοτεαμ,μπορει να σου αποδωσει περισσοτερο απο εναν 1500

π.χ εγω ειμαι 16 win μπροστα και ειμαι 1000 κατι απο τα λεαβε στην αρχη διοτι δεν ηξερα..

Το team είναι ήδη εγώ, Fortuna, Finito, Noble.

Finito/Noble = AD/Support

Fortuna = Jungle

Εγώ = Top

Επίσης ανάπηροι που έχουν 47 cs στο 28, δεν παίρνουν wards και περιμένουν να έρθει το support από το bot για να του βάλει ward, να φεύγει το mid να έρχεται κάτω και να λέει είπα ss ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ TOPIC

Και ότι είπε ο Finito για το skype, Βασίλη τι δηλαδή. Ποιος ρόλος δεν απαιτεί συνεννόηση;

Εξηγησέ το λίγο καλύτερα, αν και δεν ισχύει. Αν θέλετε να κάνουμε και ένα sub να μπούνε κι άλλοι.

Άμα βάλεις τον unranked να παίξει ένα role που δε χρειάζεται να παίρνεις πρωτοβουλίες απαραίτητα και του διευκρινήσεις ότι δεν πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες στο team τότε μπορεί και να δουλέψει.

@vendetta η "επόμενη φορά" είσαι;

e mono o supporter dn xriazete na paris protoboulia

Fortuna = Jungle

Εγώ = Top

Επίσης ανάπηροι που έχουν 47 cs στο 28, δεν παίρνουν wards και περιμένουν να έρθει το support από το bot για να του βάλει ward, να φεύγει το mid να έρχεται κάτω και να λέει είπα ss ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ TOPIC

Και ότι είπε ο Finito για το skype, Βασίλη τι δηλαδή. Ποιος ρόλος δεν απαιτεί συνεννόηση;

Εξηγησέ το λίγο καλύτερα, αν και δεν ισχύει. Αν θέλετε να κάνουμε και ένα sub να μπούνε κι άλλοι.

Εγω μπορω να σου παιξω carry και mid αμα θελεις, συνεννόηση απο σκυπε

κανονικα και επισις θα δεις πρωτα πως παιζει ο καθενας για να τον βαλεις η οχι στο τεαμ..

δεν ξερεις αν ο αλλος εχει φτασει 1000 ελο διοτι leavare στην αρχη λογω του τρολοτεαμ,μπορει να σου αποδωσει περισσοτερο απο εναν 1500

π.χ εγω ειμαι 16 win μπροστα και ειμαι 1000 κατι απο τα λεαβε στην αρχη διοτι δεν ηξερα..

Ναι αλλα εισαι ακομα εκει

κατι παει να πει αυτο

τεσπα δωσε summoner name, θα χασουμε ενα game anyway, να παρω το level ισα ισα

e mono o supporter dn xriazete na paris protoboulia

Νομιζεις Snoopi! αν το support δεν παρει καμια πρωτοβουλια(να παιξει επιθετικα,να βαλει wards , να παρει ροζ/oracles , να ελεγξει τα bush η να παρει πρωτοβουλια ΤΙ item να φτιαξει αναλογα την αντιπαλη ομαδα) τοτε δεν παει καλα ο συνδυασμος

Εγω μπορω να σου παιξω carry και mid αμα θελεις, συνεννόηση απο σκυπε

κανονικα και επισις θα δεις πρωτα πως παιζει ο καθενας για να τον βαλεις η οχι στο τεαμ..

Θα σου πω κάτι, μην το δεις σαν κακία, ούτε κόμπλεξ, ούτε κράξιμο.

Θα στο πω απλά, είσαι 1000 elo. Δεν είσαι τόσο καλός όσο νομίζεις, δεν φταίει το team σου και τα troll pick που χάνεις, δεν φταίει η Riot που δεν κάνει nerf τον Darius. Φταις εσύ, το γιατί ψάξε το μόνος σου.

Fortuna = Jungle

Εγώ = Top

Support/Jungle.

Όταν παίζεις support σε premade μπορείς απλά να ακούς τι σου λέει το AD και να το κάνεις.

Για jungle μπορείς να πάρεις ένα farm jungle και τέλος. Μπορεί και να σου πούνε που μπορείς να κάνεις gank και να κάνεις και τίποτα σωστό early game.

Lane το αποκλείω γιατί θα πέσει τρελό free farm εκ μέρους του enemy στην καλύτερη περίπτωση.

Θα σου πω κάτι, μην το δεις σαν κακία, ούτε κόμπλεξ, ούτε κράξιμο.

Θα στο πω απλά, είσαι 1000 elo. Δεν είσαι τόσο καλός όσο νομίζεις, δεν φταίει το team σου και τα troll pick που χάνεις, δεν φταίει η Riot που δεν κάνει nerf τον Darius. Φταις εσύ, το γιατί ψάξε το μόνος σου.

ειμαι 1450 στο west, δεν εχει καμια σημασια :)

ειμαι 1450 στο west, δεν εχει καμια σημασια :)

Κι εγώ είμαι 1750 κι θεωρώ τον εαυτό μου υπερβπολικά low. Τουλάχιστον κάνω τα βασικά, τεσπα. Θα παίξουμε ένα game, και μέχρι τα 20 λεπτά που θα κάνουμε surrender θα σου λέω ένα-ένα τα λάθη που ΘΑ κάνεις.