xTsili Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ναι, βλέπεις εσύ καμιά ερώτηση στα PS; πως γίνεται να πηγαίνεις ranked με seventh η πρώτη ερώτηση. η δεύτερη:πότε που και γιατί έβαλε ο άλλος το "fm" ενώ δεν τον ξερουμε καν οι υπόλοιποι,ούτε έχουμε παίξει μαζί του? Quote
Fortuna Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 πως γίνεται να πηγαίνεις ranked με seventh η πρώτη ερώτηση. η δεύτερη:πότε που και γιατί έβαλε ο άλλος το "fm" ενώ δεν τον ξερουμε καν οι υπόλοιποι,ούτε έχουμε παίξει μαζί του? Θα τον γνωρίσετε σύντομα. Σήμερα γυρίζει από Ιταλία. Quote
SeventhSky Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 πως γίνεται να πηγαίνεις ranked με seventh η πρώτη ερώτηση. η δεύτερη:πότε που και γιατί έβαλε ο άλλος το "fm" ενώ δεν τον ξερουμε καν οι υπόλοιποι,ούτε έχουμε παίξει μαζί του? Είμαι έμπειρη Lux. Problem ? Ώστε για τον 2ο , είναι FM εδώ και 2-3 χρόνια , δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Quote
xTsili Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Είμαι έμπειρη Lux. Problem ? Ώστε για τον 2ο , είναι FM εδώ και 2-3 χρόνια , δεν θέλω να σε απογοητεύσω. στη league of legends fm,όπως πιστεύεις ότι είσαι και εσύ?kk. Quote
SeventhSky Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 στη league of legends fm,όπως πιστεύεις ότι είσαι και εσύ?kk. Ναι , γιατί πάντα μαζί ήμασταν στα MMO , και γενικά σε ότι online game παίζαμε ίσως. Quote
xTsili Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ναι , γιατί πάντα μαζί ήμασταν στα MMO , και γενικά σε ότι online game παίζαμε ίσως. think again,youre not. Quote
GeneralKenody Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 (edited) ... Edited March 8, 2022 by OptimumDamage Quote
WeirdSituation Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 New vid ;o trolololololol you ve prayed very hard to live after this. Quote
Xplicit7 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 think again,youre not. Δε θα μας στερήσεις εσύ τη μασκότ κύριε ! Quote
Recommended Posts