Jump to content

Nikoll

Members
  • Posts

    33
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by Nikoll

  1. What happened with the site, this project is still alive?
  2. Hello for what cronicle you wante to do this ? about GoD+ you can see this 2 files and take some ideas! https://bitbucket.org/UnAfraid/l2junity/src/d4e5e5ba7a96d89eb9081b897ba59c6024ec78e0/l2junity-gameserver/src/main/java/org/l2junity/gameserver/network/client/send/ExShowUsm.java?at=master&fileviewer=file-view-default & https://bitbucket.org/UnAfraid/l2junity/src/d4e5e5ba7a96d89eb9081b897ba59c6024ec78e0/l2junity-gameserver/dist/game/data/scripts/org/l2junity/scripts/quests/Q10320_LetsGoToTheCentralSquare/Q10320_LetsGoToTheCentralSquare.java?at=master&fileviewer=file-view-default (line 50)
  3. λιτός και με σαφήνεια σε ευχαριστώ, δουλεύει μια χαρά!
  4. Τελικά ξεκίνησα με έναν High Five server από την L2JServer, σας ευχαριστώ όλους για της προτάσεις σας και την συζήτηση που είχαμε!
  5. καλησπέρα είμαι Newbie στον χώρο αυτό! μόλις πριν λίγες ώρες κατάφερα να "ανοίξω" τον L2JServer (High Five) μου, εντάξει όλα καλά πάνε ωραίο παιχνίδι φαίνεται, κάνω random spawn τερατάκια και κάτι effects εκεί πέρα, σαν το Sims είναι. Αnyway μου έχει δημιουργηθεί απορία για 2-3 πράγματά και σίγουρα υπάρχει κάποιος εδώ να με βοηθήσει, διάθεση για βοήθεια και συζήτησή να υπάρχει και όλα καλά θα πάνε! ερωτήσεις: 1) πως μπορώ να κάνω όλες της φυλές του κόσμου να βγαίνουν από το ίδιο χώρο? --> helped by Nightw0lf 2) πως μπορώ να αλλάζω τον ουρανό να είναι ένας συγκεκριμένος όλη την ώρα? 3) Πως ενεργοποιώ αυτή την βροχή, είναι σαν τον σεισμό, μπορώ να βάλω ώρα και "ένταση"? (https://www.youtube.com/watch?v=OB_WJKII1bU) Αυτά για αρχή! πραγματικά εύχομαι να με βοηθήσετε να καταλάβω κάποια πράγματα περισσότερο, παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις από ανθρώπους που όντος θέλουν να κάνουν διάλογο με κάποιον που δεν έχει της γνώσης τους.
  6. @Nightw0lf το κατάλαβα, και από τα 2 επέλεξα την L2Jerver, και για αυτό σε ρώτησα αν πιστεύεις ότι κάτι δεν θα δουλεύει.
  7. @ΝεβερΜορε είσαι ο δεύτερος project owner όπου διαφωνεί με τα όσα έγραψα, σχημάτισα μια πρώτη γνώμη και την είπα δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, ούτε να είναι όλοι σύμφωνοι, και για αυτό το λόγο δημιούργησα αυτή την συζήτηση για να θέτω απορίες και όποιος θέλει με ώση σοβαρότητα διαθέτη (βλέπε ποιο πάνω) να απαντά!
  8. ... P.S~ γενικά είσαι εκτός θέματος και σε παρακαλώ να μην κάνεις άσχετα σχόλια ξανά, (ότι σου απάντησα είναι από ευγένια και όχι επειδή είσαι εντός θέματός) αν θες να πεις κάτι κανε το είτε σε δικό σου Post η σε Prive. όπως αναφέρω και στο πρώτο post μου εδώ έρχονται σοβαρά άτομα να απαντήσουν στης ερωτήσεις μου και να με βοηθήσουν με την εμπειρία τους, και εσύ δεν προσφέρεις τίποτα από αυτά!
  9. ..... συμφωνώ μαζί σου και αυτό είπα πιο πάνω, οι έξυπνοι αποφεύγουν το copy/Paste Project σου μόλις έκανες δημόσια παραδοχή ότι έπαιρνες "Fix" από άλλου και ακόμα και σήμερα τα πουλάς ως δικά σου....ουσιαστικά συμπληρώνεις την ανικανότητα που μου έδειξες όταν σε ρώτησα για το Salvation και σου ξέφυγε ότι δεν ξέρεις πώς να κάνεις το GC-->Salvation! καλά κάνεις πάρε του μόνο τα 120euro και "έξω από την πόρτα!", γιαυτό σας αποκαλώ "Fake" και "gold diggers" εσύ όπως τα λες θες να είσαι παρόν μόνο στο pay day και στα user contributions! 3 γραμμές ποιο πάνω είπες...."Δε θα βγάλω καρκινο με reports από τον κάθε άσχετο που ανοιγει server και ότι πασάρουν οι παίχτες ως retail το καταπίνει αμάσιτο." P.S~ γενικά είσαι εκτός θέματος και σε παρακαλώ να μην κάνεις άσχετα σχόλια ξανά, (ότι σου απάντησα είναι από ευγένια και όχι επειδή είσαι εντός θέματός) αν θες να πεις κάτι κανε το είτε σε δικό σου Post η σε Prive. όπως αναφέρω και στο πρώτο post μου εδώ έρχονται σοβαρά άτομα να απαντήσουν στης ερωτήσεις μου και να με βοηθήσουν με την εμπειρία τους, και εσύ δεν προσφέρεις τίποτα από αυτά με το post σου εκτός από μια τρίτου επίπεδου προσπάθεια επαληθευτικής διαφήμισης μέσω έωλων ερωτοαπαντήσεων όπου για τον αναγνώστη είναι προσβλητικό και μη βοηθητικό το ύφος σου!
  10. ευχάριστο για την ενημέρωση, σκεφτούμε το High Five ώμος γιατί έχει πιο πολλά πράγματα για να δω, θα αρχίσω να ψάχνω για client τώρα ελπίζω να βρω το πολύ πολύ κατεβάζω και τα 2 και όποιο δουλέψει! xD καλά ας δω τα βασικά πρώτα και για το DMG έχουμε δρόμο!
  11. κοίτα αυτή την στιγμή δεν έχω βρει κάποια ομάδα όπου να εμπιστεύομαι έτσι ώστε να ξεκινήσω μαζί της, γιαυτό λέω να πάω σε Free, αν και ξέρω ότι θα είναι πιο δύσκολο γιατί θα έχω zero support. εγώ για αρχή θέλω ο Server να παίρνει μπρος! και να έχει τα βασικά Commands άμα τα Skills & items δουλεύουν κιόλας ακόμα καλύτερα!, πιστεύεις με την L2JServer (https://bitbucket.org/account/user/l2jserver/projects/L2J) δεν θα λειτουργεί τίποτα?
  12. χαίρομε όπου μέρα με την μέρα έρχονται και άλλοι άνθρωποι στο topic και χαίρομε ιδιαίτερα που ένας από αυτούς είσαι εσύ ένας άνθρωπος όπου έχει το δικό του Team, τώρα to ξεκίνησες ωραία και συμφωνώ μέχρι το σημείο όπου λες "Το 95% των private server's είναι είτε H5 είτε interlude, και αυτό γιατί αυτό ζητάει ο κόσμος", επίτρεψέ μου να σου πω και λόγο ηλικίας και λόγο εμπειρίας ότι ο κόσμος (ο υποψήφιος πελάτης αν θες) θέλει πάντα το ποιο καινούργιο, no matter what! όσον άφορα την έκφρασή μου "Fake" και "gold diggers", λυπάμαι άλλα δεν την αποσύρω απεναντίας θα την ενισχύσω λέγοντας σου το εξής (από ότι έχω διαβάσει και μιλήσει με ανθρώπους αυτές της μέρες) ο κόσμος τους "έχει πάρει πρέφα" ακόμα και αν δόση λεφτά για κάτι μετά δεν ξανά δίνει! π.χ: από το 1 ως το 5 καταλαβαίνετε γιατί λέω το "gold diggers" 1) L2JServer είχε source για C4/C5/Interlude/H5 δωρεάν! (Έκλεισαν γιατί τους κυνήγησαν) 2) L2JUnity με 20euro/μήνα σου έδινε πρόσβαση σε source με Daily Updates και ξεκίνησε από IO -->Helios --> GC (Έκλεισαν γιατί τους έκλεβε τα Daily Updates μια άλλη ομάδα...δεν θα πω ποια!) 3) L2JMobius όπου πήρε ότι Free βρήκε από τα 2 προηγούμενα Project και τα χρεώνει 120euro τώρα, (τον ρώτησα ως υποψήφιος πελάτης γιατί αφού έχει τόσα Source, γιατί να όχι και το Salvation, του ξέφυγε και μου είπε ότι δεν ξέρη πως να το κανει αυτό...) 4) L2JSunrise όπου ζητάει 40euro χωρίς source και 150euro για source μόνο του H5...Α ναι, και καμιά 15αρα Custom Stuffs (με μηδενική αναφορά σε retail like) 5) L2JaCis OK με 10euro αλλά patch 1 φορά τον μήνα (το δα και με τα μάτια μου στο forum του) τώρα όσον αφορά το "Fake", μου λες "Από μόνος είδες, πως το μισό φόρουμ δεν ξέρει καν τι είναι." αυτό που λες δεν ισχύει ξέρουν και πολύ καλά μάλιστα δεν υπάρχει Weapon/Armor/Item Ακόμα και Mount όπου να μην υπάρχει Guide "το πως να το βάλετε σε Interlude H5 Sever" άρα οι players θέλουν τα νέα πράγματα, άρα αφού τα θέλουν γιατί ο κόσμος έχει σταματήσει στο Interlude? και τώρα έρχεται και η απάντηση του ενός εκατομμυρίου! δεν υπάρχει θέληση και γνώση (καλή ώρα δεν μπορούνε να βρούμε ούτε το protocol!), όπως είπε και ο πολλάκις στη βουλή κάνουν Copy/Pasta και να τα euro και να τα μανιτάρια server όπου όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω κλίνουν μέσα σε 10 μέρες γιατί ο κόσμος βαριετέ να βλέπει τον ίδιο npc με άλλο όνομα! κλίνοντας αποσαφηνίζω αυτό που είπες για να είμαι σωστός, γιατί μου φάνηκε ότι με παρουσίασες λίγο αχάριστο με αυτο που είπες "Καλό λοιπόν είναι να εκτιμάμε την δουλειά του καθενός για αυτό που είναι." πρώτα απ όλα σας εκτιμώ όλους ως οντότητες {και άνοιξα αυτό το topic για να μάθω από εσάς}, αλλά όταν βγαίνεις στην αγορά και πουλάς κάτι, θα πρέπει να είσαι έτυμος να ακούσεις και την κριτική για το προϊόν όπου προσφέρεις, μόνο έτσι πας παρακάτω και βελτιώνεις το προϊόν η την υπηρεσία που παρέχεις. Sorry for the huge post!~
  13. Hey! σε γενικές γραμμές νομίζω το Post σου είναι ασαφές και εκτός θέματος! πιο πάνω αναφέρω κάτι που μάλλον δεν το διάβασες 1) ότι δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αν όντως κάτι είναι καλό και δουλεύει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό, 2) δεν σκοπεύω το όποιο project Μου να το κάνω Public! τώρα για να σου εξηγήσω το τι ψάχνω για να γυρίσουμε στο θέμα, εγώ είναι αλήθεια ότι ψαχνό ένα Salvation pack! δεν το βρίσκω!, έτσι μάλλον θα καταλήξω στο High Five της L2JFree γιατί αν και free ο κόσμος στα Post λέει καλά λόγια σίγουρα "τρέχει" και μπορώ να μπω!(εγώ προτιμώ να πληρώσω και να πάρω κάτι καλύτερο άλλα δεν βρίσκω). προσωπικά το Lineage το βλέπω σαν το Sims....με εκατοντάδες Items & Npcs όπου μπορώ να τα πάρω και να τα στήσω όπως εγώ επιθυμώ (full customization), στα Games όπου έχω παίξει έχω κανει άπειρα Sieges/pvp/farm η ότι άλλο κανει κάποιος στο Lineage και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω ξανά ούτε ως παίχτης ούτε ως "Developer", και γιαυτό τον λόγο ψάχνω να βρω μια καινούργια version του παιχνιδιού (GH/Salvation)για να έχω περισσότερα Items & Npcs/Effects να περνάω την ώρα μου, όπου σίγουρα κάπου υπάρχουν γιατί υπάρχουν και Server που τρέχουν αυτά τα Updates και δεν ασχολούνται με το Interlude που έχει βγει εδώ και 12 χρόνια...
  14. Σκέπτομαι να ξεκινήσω της L2JFree το High Five Pack, διάβασα καλά πράγματα!
  15. Hello! i see on your youtube channel this beautiful stuff (https://www.youtube.com/watch?v=-8JKYH2YkHw), can you tell me how can i add it to my own client, if it possible? Thanks!~
  16. έχεις δίκαιο έκλεισα το προηγούμενο Post μου λίγο απαισιόδοξα! άπλα μου κανει εντύπωση ότι το 2018 δεν υπάρχει ένα σταθερό (και αξιόπιστο) Grupe, συνεχίζω και σκαλίζω στο Forum και αυτό που ανακαλύπτω είναι ότι πάνω κάτω όλοι έχουν ένα κώδικα, άλλος λίγο πιο παλιό λίγο πιο καινούργιο....με κάποια Εxtra που μπορεί να έβαλε (λες και τα ζήτησε κανείς!), πραγματικά το Interlude βγήκε Δεκέμβρη του 2006 έχουμε Απρίλιο του 2018 (12 χρόνια και 22 new updates) και ακόμα κάνουμε "Fix" σε Skills & Quests....στο Interlude! προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά τα "Teams" είναι Fake και gold diggers! τουλάχιστον κάποτε η L2JFree είχε όλα τα τότε cronicle στο site. τα σημερινά "teams" δεν μπορούν καν να βρούνε το σωστό protocol για να συνδέσουν το server με το client και να συνδεθούμε στο salvation π.χ έστειλα μήνυμα στο L2JMobius να τον ρωτήσω για το Salvation και η απάντηση ήταν δεν είναι μέσα στο πλάνο του (το update είναι από τον Δεκέμβρη open)...και το παιδί αυτό ζητά 120euro! μπορεί να το βλέπω από άλλη μεριά λόγο ηλικίας, άλλα εγώ ξέρω ότι όταν έχεις να κάνεις με την τεχνολογία και τα συναφή πρέπει πάντα να έχεις το τελευταίο μοντέλο, και αν υπάρξει καποιο πρόβλημα εκεί φαίνεται η καλή ομάδα στο να το κανει Fix σωστά και γρήγορα, και όχι να σου πουλά καλογυαλισμένα μοντέλα 10 ετών! εσύ τι πιστευτείς?
  17. Πραγματικά χαίρομε που είσαι τόσο αναλυτικώς, ευχαριστώ! να σου πω την αλήθεια κοίταξα και στο Java-Forum δεν βρήκα κάποιον που να έχει ένα ολοκληρωμένο server να προσφέρει! (Free or Premium), ένα καλό που μου φάνηκε το L2JUnity έκλεισε και ένα άλλο το L2JMobius άλλα αυτό διάβασα (δεν το ξέρω) ότι κοροϊδεύει. εγώ προσωπικά θέλω ένα "πακέτο" για προσωπική χρήση (και κάτι να μην δουλεύει δεν με πειράζει τόσο) ίσος αποφάσισα να μπω στον "κόσμο" σας την λάθος στιγμή! :)
  18. Σε ευχαριστώ αν και λακωνικός έπιασα τα πολύ βασικά!, όσο για το Salvation είναι το τελευταίο update στο παιχνίδι (βγήκε τον Δεκέμβριο) http://www.lineage2.com/en/news/announcements/salvation-first-chapter-now-live.php
  19. Καλησπέρα σας, είμαι νέος στο Forum και αυτό είναι το πρώτο μου Post, έχοντας κάποιες απορίες για το Game άλλα και για το Developing θέλω να μοιραστώ τις απορίες μου με εσάς που σαφώς είστε ποιο έμπυροι από εμένα πάνω σε αυτά, παρακαλώ προκαταβολικά να γίνει ένας σοβαρός διάλογος! Ερωτήσεις/Απορίες: 1) ποια η διάφορα από L2J σε L2OFF, καταλαβαίνω ότι το J=JAVA & OFF=OFFICIAL, πρακτικά ώμος ποια η διαφορά? 2) πολλοί χρήστες αναφέρονται στο L2 Classic, τι είναι λοιπόν αυτό και ποια η διαφορά από το κανονικό L2 (αν υπάρχει)? 3) κάνοντας μια μικρή ερευνά διαπίστωσα ότι πολλοί Developers έχουν Interlude Servers, γιατί συμβαίνει αυτό ενώ το παιχνίδι έχει βγάλει από τότε πολλά νέα Updates? 4) το παιχνίδι αυτή την στιγμή "τρέχει" την έκδοση Salvation, υπάρχει κάποιος ανεξάρτητος η κάποια ομάδα όπου να προσφέρει αυτήν την έκδοση (Free or Premium)? 5) στον υπολογιστή μου έχω την τελευταία έκδοση, πώς μπορώ να βρω καποιο παλιό client σε περίπτωση όπου θέλω να ασχοληθώ με κάποια ποιο παλιά έκδοση? Αυτά για αρχή! πραγματικά εύχομαι για ένα σοβαρό διάλογο έτσι ώστε να με βοηθήσετε να καταλάβω κάποια πράγματα περισσότερο, παρακαλώ και πάλι μόνο σοβαρές απαντήσεις από ανθρώπους που όντος θέλουν να κάνουν διάλογο με κάποιον που δεν έχει της γνώσης τους.
×
×
  • Create New...