Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δε θεωρείται (πάντα) ποζεράς, αλλά θύμα. Τώρα το τι λογής θύμα και τινός θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου.

Θύμα είσαι εσύ ρε μαλάκα βασίλη που η μάπα σου είναι δίδημη του κώλου σου ρε μαλάκα.
Posted

Θύμα είσαι εσύ ρε μαλάκα βασίλη που η μάπα σου είναι δίδημη του κώλου σου ρε μαλάκα.

Εγώ είμαι nolifer και κυκλοφορώ (άμα χρειαστεί να κυκλοφορήσω...) με 40 κιλά επιπλέον βάρος, αχτένιστο μαλλί, άπλυτος 5 μέρες, με τα ρούχα που φοράω όταν κοιμάμαι. Πρόβλημα;

Posted

Εγώ είμαι nolifer και κυκλοφορώ (άμα χρειαστεί να κυκλοφορήσω...) με 40 κιλά επιπλέον βάρος, αχτένιστο μαλλί, άπλυτος 5 μέρες, με τα ρούχα που φοράω όταν κοιμάμαι. Πρόβλημα;

Και έχεις και ψαλίδα , να τα λες όλα.

Posted

Και έχεις και ψαλίδα , να τα λες όλα.

Και αυνανίζομαι 12 φορές τη βδομάδα.

Posted

This is the 100 % αρσενικό

E ναι... Οι άλλοι είναι θύματα της παγκοσμιοποίησης μέσω της οποίας προωθείται η Αμερικανική κουλτούρα και δεν έχουν ιδέα πως περίπου έχει το αρχέτυπο ενός γνήσιου άντρα.

Posted

E ναι... Οι άλλοι είναι θύματα της παγκοσμιοποίησης μέσω της οποίας προωθείται η Αμερικανική κουλτούρα και δεν έχουν ιδέα πως περίπου έχει το αρχέτυπο ενός γνήσιου άντρα.

ρε μλκ μην λες τέτοια..τα πιστεύουν μερικοί..
Posted

ρε μλκ μην λες τέτοια..τα πιστεύουν μερικοί..

H αλήθεια είναι, αλλά η προπαγάνδα σας εξουδετερώνει την κριτική ικανότητα και σας τυφλώνει. Με απλά λόγια, σας λέει πως το άσπρο, δεν είναι άσπρο, αλλά μαύρο και εσείς το πιστεύετε.

Posted

H αλήθεια είναι, αλλά η προπαγάνδα σας εξουδετερώνει την κριτική ικανότητα και σας τυφλώνει. Με απλά λόγια, σας λέει πως το άσπρο, δεν είναι άσπρο, αλλά μαύρο και εσείς το πιστεύετε.

το άσπρο όμως περιέχει μαύρο ;ρ
Posted

Ναι όπως καταλάβατε ο Βασίλης κυκλοφορεί με μανδύες και σανδάλια !

Posted

το άσπρο όμως περιέχει μαύρο ;ρ

Το μαύρο προκύπτει από την έλλειψη χρωμάτων. RGB (0,0,0), πώς το λένε;

Posted

Το μαύρο προκύπτει από την έλλειψη χρωμάτων. RGB (0,0,0), πώς το λένε;

ΑΙΣΧΟΣ WRD ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ! ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ !

Posted

Ντάξει, πάντως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πήγα θεωρητική και τρώγατε απαίσιο trolling για ένα χρόνο.