`Vaxil Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Λοιπόν , χτες αποφάσισα να ξαναδώ για χιλιοστή φορά το "Mothman Prophecies". ( Κοιμήθηκα κατά τις 4 η ώρα , διότι απέναντι από το σπίτι μου είναι η Πεντέλη και όλως τυχαίως πάνω έχει πυλώνες της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ οι οποίες έχουν 2 κόκκινα φωτάκια, αλλα τέλος πάντων)Δεν ξέρω αν φταίει που ήμουν επηρεασμένος από την ταινία , αλλά στον ύπνο μου έιδα αυτό το τέρας(?) ( Τα σεντόνια τα άλλαξα , no worries). Σήμερα το πρωι αποφάσισα να το ερευνήσω το θέμα , και μαθαίνω πως αυτό το τέρας υπάρχει στην πραγματικότητα , και μάλιστα έχει θεαθεί ΚΑΙ στην Ελλάδα. Και ήθελα να ρωτήσω αν έχει δει ή ακούσει τίποτα για αυτά τα περιστατικά. Εδώ είναι μια φοτο του όντος * ΕΓΩ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ , ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ* http://www.satorws.com/Sator13/curiosita/Mothman.jpg ΥΓ : Αν κάποιος μοντ πιστεύει πως θα γίνει το ίδιο μπάχαλο με το τόπικ της Μόρας , παρακαλώ να το κάνει junk απευθείας.
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Οιμε,απο εδω και περα θα κλειδωνομαστε τα βραδυα...και με μια καραμπινα στο χερι για τον Mothman
`Vaxil Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Οιμε,απο εδω και περα θα κλειδωνομαστε τα βραδυα...και με μια καραμπινα στο χερι για τον Mothman Δεν νομίζω πως είναι κακό ον.
`Vaxil Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 εχεις ψυχολογικα you anime addicted boy Den 3r gt alla ta iperfysika pragmata , me epireazoun poli.
FighterBoss Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 και μάλιστα έχει θεαθεί ΚΑΙ στην Ελλάδα. Ναι ρε έπινε καφέ στην πλατεία
`Vaxil Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ναι ρε έπινε καφέ στην πλατεία Υπάρχουν μαρτυρίες πως έχει εμφανιστεί στον σεισμό της Αθήνας και της Καλαμάτας.
`Vaxil Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Βασικά εμφανίζεται πριν από μεγάλες καταστροφές και προειδοποιεί έναν άνθρωπο, που στο τέλος άμα δεν παρατήσει τις έρευνες κτλπ , τον σκοτώνει.
Sirocco Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 μαλακες μην τον κοροιδευετε.. αλλο να το βλεπεις πρωι και αλλο βραδυ 4 ωρα.
Coyote™ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Έχει προλάβει να γράψει κανείς πώς το απομακρύνουμε/αποφεύγουμε ή να φτιάξω εγώ προσευχή;
Sirocco Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Έχει προλάβει να γράψει κανείς πώς το απομακρύνουμε ή να φτιάξω εγώ προσευχή; Γραψε. Βασιλη θα παω να το νοικιασω και εγω και θα σου πω. (Παντως θα χεζομουνα και εγω με αυτα)
Reptant_ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Έχει προλάβει να γράψει κανείς πώς το απομακρύνουμε ή να φτιάξω εγώ προσευχή; Καραμπινα>Προσευχη αλλα φτιαξε
`Vaxil Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Καραμπινα>Προσευχη αλλα φτιαξε den psofaei re. einai unpsofable.
Sirocco Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 den psofaei re. einai unpsofable. σιγα μην εχει και celestial shield ρε
Coyote™ Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Βασικά γιατί φοβόμαστε όταν έχουμε στην Ελλάδα ένα χειρότερο τέρας; (Όχι, δεν εννοώ τη Μόρα) http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/01/pagkalos1.jpg
Recommended Posts