Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Μας πρήζετε τις μπάλες.. Αν εξαιρεσεις οτι στο unread topics γεμιζω με last posts,δεν νομιζω να σε πρηζω αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furiosus Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ MAXTORA ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ; Του έδειξα το κόλπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Του έδειξα το κόλπο. Πως να παιρνει καλη; ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Πως να παιρνει καλη; ;] Καλα μακαρι να ειχα τα chat log ρε πουστη μσν θα σε ειχα κανει ρεζιλι. Κριμα ρε πουστη μου να αλλαξω pc. Που μαλακα επειδη ειχα πει στον μαξτορ για τον γρντ να τον κανει προμο επειδη ειχε πολλα ρεπορτς ξεσηκωθηκες και ειχες ψαρωσει οτι θα του πω να σε κανει και εσενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FighterBoss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Current post hunters Mossano : Full το άτομο Nosti21 : Σπαμμάρει για αντένα αλλά τον πιάνουν θύμα και δίνει τα αντένα του αλλού <3 Finito : Μετά το ψιλοκράξιμο σταμάτησε,αλλά ακόμα έχει την κάψα και χώνετε σε όλων τον ειδών τόπικ. Weirdsituation : Όποτε έχει όρεξη πάει για σπαμ,με "τρόπο" πάντα OuxOu MasterDidaster : Μετά το ψιλόwar με τον φίνιτο κι επειδή ο φίνιτο πήγε να φτάσει τον masterdisaster,για 1 εβδομάδα σπάμμαρε απο εδώ κι από κει Gold Members : Κάνουμε ριπόρτ κάποια τόπικς για lock και δεν μπορούν να πατήσουν το κουμπάκι lock μόνο,κάνουν ένα reply και lock OU OU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furiosus Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Πως να παιρνει καλη; ;] Όχι, άλλη είναι υπεύθυνη γι'αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Gold Members : Κάνουμε ριπόρτ κάποια τόπικς για lock και δεν μπορούν να πατήσουν το κουμπάκι lock μόνο,κάνουν ένα reply και lock OU OU Πρεπει,για να βλεπουν ποιος τα εκανε lock Καλα μακαρι να ειχα τα chat log ρε πουστη μσν θα σε ειχα κανει ρεζιλι. Κριμα ρε πουστη μου να αλλαξω pc. Που μαλακα επειδη ειχα πει στον μαξτορ για τον γρντ να τον κανει προμο επειδη ειχε πολλα ρεπορτς ξεσηκωθηκες και ειχες ψαρωσει οτι θα του πω να σε κανει και εσενα... Πολυ σοβαρα τα παιρνεις λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Πολυ σοβαρα τα παιρνεις λολ Ασε ρε μαλακα. Κριμα να μην εχω chat log ρε πουστη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Παντως σοβαρα,αν ειναι να γλυψεις τα @@ του μαξτορ στο ΜΣΝ για να σε κανει vip,ασε να σου αλλαξω εγω το title πεφτεις πολυ χαμηλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ασε ρε μαλακα. Κριμα να μην εχω chat log ρε πουστη μου.. Μονο εσυ και ο unqart χαλιεστε τοσο γρηγορα;ή γενικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Παντως σοβαρα,αν ειναι να γλυψεις τα @@ του μαξτορ στο ΜΣΝ για να σε κανει vip,ασε να σου αλλαξω εγω το title πεφτεις πολυ χαμηλα Χαζος εισαι ρε μαλακα;; Ουτε καν που εχω το μσν του μαξτορ στο καινουργιο και ουτε το θελω. Και δεν θα επεφτα τοσο χαμηλα ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiraDBZ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Μονο εσυ και ο unqart χαλιεστε τοσο γρηγορα;ή γενικα; Αυτό το έχω παρατηρήσει. χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FighterBoss Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 File pos lene tin kopelia pou exeis sto signature sou ??? φταίω εγώ να του πω Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ? xD μπα δεν είμαι τέτοιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Χαζος εισαι ρε μαλακα;; Ουτε καν που εχω το μσν του μαξτορ στο καινουργιο και ουτε το θελω. Και δεν θα επεφτα τοσο χαμηλα ειπαμε. Με adena no Με donate no με γλυψιμο no με πιπα no αρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosti21 Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Μονο εσυ και ο unqart χαλιεστε τοσο γρηγορα;ή γενικα; Ποσα κιλα μαλακας παιζει να εισαι ρε μαλακα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts