Fanky Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ε νταξει θα παρεις ενα ακομα χαρτοπρωταθλημα ολα τα αλλα αθληματα εγω θα τα παρω. το γάμησες.
Xplicit7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ε νταξει θα παρεις ενα ακομα χαρτοπρωταθλημα ολα τα αλλα αθληματα εγω θα τα παρω. Βασικά και που είσαι στη δεύτερη θέση στη διαιτησία το οφείλεις τώρα λέγε τα και πίστευε τα ότι αξίζεις πρωτάθλημα.Επίσης σε όλα τα άλλα αθλήματα βούρτσα πέφτει και ένιωσες μία ανακούφιση που αναβλήθηκε ο σαββατιάτικος τελικός γιατί δε θα άντεχες δεύτερη σερί φάπα.
Kяaσh Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Βασικά και που είσαι στη δεύτερη θέση στη διαιτησία το οφείλεις τώρα λέγε τα και πίστευε τα ότι αξίζεις πρωτάθλημα.Επίσης σε όλα τα άλλα αθλήματα βούρτσα πέφτει και ένιωσες μία ανακούφιση που αναβλήθηκε ο σαββατιάτικος τελικός γιατί δε θα άντεχες δεύτερη σερί φάπα. Καλα μιλας για μπασκετ εκει πελατεια εχει χρονια τωρα
Xplicit7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Καλα μιλας για μπασκετ εκει πελατεια εχει χρονια τωρα Σε ποιο άλλο άθλημα ; Πάντως φέτος 2η σερί κακή χρονιά μάλλον κάτι πρέπει να σας θορυβήσει ότι δεν πάτε καλά.Σε αντίθεση με τον πολύ καλό Ολυμπιακό φέτος ιδιαίτερα στα δύσκολα παιχνίδια που βγάζει απίστευτη ψυχή και ναι μιλάω για το παιχνίδι με τη Φενέρ που δε νομίζω να το γυρνούσε καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη.
Kяaσh Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Σε ποιο άλλο άθλημα ; Πάντως φέτος 2η σερί κακή χρονιά μάλλον κάτι πρέπει να σας θορυβήσει ότι δεν πάτε καλά.Σε αντίθεση με τον πολύ καλό Ολυμπιακό φέτος ιδιαίτερα στα δύσκολα παιχνίδια που βγάζει απίστευτη ψυχή και ναι μιλάω για το παιχνίδι με τη Φενέρ που δε νομίζω να το γυρνούσε καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. ασε μας ρε μαλακα οτι εχω κανει εγω δεν θα τ κανεις ποτε , ναι μια πανω μια κατω ειστε.
Xplicit7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ασε μας ρε μαλακα οτι εχω κανει εγω δεν θα τ κανεις ποτε , ναι μια πανω μια κατω ειστε. Σωστά έχεις 5 ευρωπαϊκά εσύ ! Κρίμα που και φέτος δε θα είστε F4...
WeirdSituation Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 AEKAKI ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;
WeirdSituation Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 όπα σόρρυ για την άεκ λέμε, ούτε έτσι, ξεχάστε το.
MiraDBZ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ε νταξει θα παρεις ενα ακομα χαρτοπρωταθλημα ολα τα αλλα αθληματα εγω θα τα παρω. Το πρωτάθλημα το έχασες επειδή σε έσφαξαν στο Καραϊσκάκη ή επειδή έχεις κάνει 5-6 αδικαιολόγητες γκέλες στο ΟΑΚΑ;
Smok3BoY Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ena exw na pw Sunxaritiria ston paok pou den ton ipie apo tin Aek Kali tuxi stin Aek prepei na eixae pei o Mitsotakis prin to mats XD kai afou den tin ipie o paok ipia egw gia auton 3 trifila alla mou ponaei to stomaxi gmt
Nosti21 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 AEKAKI ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΠΟΣΟ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;; 2 ΔΟΚΑΡΙΑ;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ;; ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΣΩΣΤΕΣ! όπα σόρρυ για την άεκ λέμε, ούτε έτσι, ξεχάστε το. Εντάξει για εσένα καθαρίζει άλλος!
Recommended Posts