Jump to content

Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?  

191 members have voted

1. 1. Σε ποιό απο τα παρακάτω Ελληνικά νησιά θα ήθελες να πας διακοπές?

• Σαντορίνη
      15
    • Μύκονο
      45
    • Κρήτη
      41
    • Ρόδο
      17
    • Παρο
      10
    • Σκιάθο
      11
    • Μήλο
      2
    • Κανένα απο αυτά
      30
    • Ικαρία
      2
    • Ζάκυνθο
      18

Recommended Posts

Posted

Να βγάλω Stark's Fervor για ποιον ; Για τον τσίλι που δεν το χρειάζεται και τόσο αφού ότι damage κάνει είναι από Q/E και true dmg. O shaco δεν με νοιάζει και τόσο σιγά μην βγάζω stark's μόνο για αυτόν

Shurelia's σε Sona είναι σα να βγάζεις Guardian Angel ένω έχεις ήδη Guardian Angel.

Το movement boost του shurelia's είναι αναπηρικό αφού έχω το E μου που είναι πολύ καλύτερο

CD πήρα από το frozen heart , Μana Regen δεν το χρειάζομαι πραγματικά καθώς το mana pool μου ήταν 3k MP , δεν παίζω την κλασική sona που παίζουν όλοι που έχουν 900mp mana pool και ξεμένουν στα teamfight. Health regen μπάλες μου πραγματικά , έχω W γεμίζω 600 HP που και πάλι δεν με έσωνε το health regen από ww που με έκανε focus όλη την ώρα (γιαυτό έβγαλα frozen heart)

Soul Shroud θα έβγαζα πουλώντας το Heart of Gold αλλά δεν πρόλαβα και δεν με νοιάζei και τόσο η αύρα του μπροστά στα άλλα πραγματικά.

Will of Ancients όντως θα ήταν μία καλή επιλογή καθώς είχαμε annie και το damage ήταν τρελό. Αλλά ντάξει τον είδα που τα έβγαζε πέρα μόνος και πήρα deathcap , από 2xx heal μετά έκανα 4xx , πολύ καλύτερα.

Rylai μου έδινε ότι ήθελα , HP να αντέχω και να μην είμαστε εντελώς θύμα και ένα καλό ποσοστό AP να έχω. Φυσικά μην ξεχνάμε το slow που κάνει , μια χαρά σε Q/R.

Ε ψιτ.. ΠΑΡΤΑ

Posted

Ε ψιτ.. ΠΑΡΤΑ

Μην του φέρεσαι άσχημα !

Να φανταστείς είναι τόσο ψυχολογικά πεσμένος που δεν θέλει αβγουλάκι !

Posted

Ο Στρος Καν στο κελι της φυλακης δεχεται μηνυμα στο κινητο του:

"Εμενα μου εκατσε. Τσακ Νορις..."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...