Xplicit7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 entometa3i o mlkas o mpaos ama itan aftos leei na nikisei k na gamisoun tn vazelo. alla o mlkas o daloukas kanei ta anapoda xaxaxaxa ele0s sinenoish mpouzouki mlka.. i kaliteri paragaaa ;) Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ ψεύτικο λόγω της επεξεργασίας που είναι καταφάνερο ότι έχει γίνει.
Pinaepple Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ ψεύτικο λόγω της επεξεργασίας που είναι καταφάνερο ότι έχει γίνει. τι τι;;;
Fortuna Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ ψεύτικο λόγω της επεξεργασίας που είναι καταφάνερο ότι έχει γίνει. Ένα πουλάκι μου είπε ότι παίζεις L2.
MiraDBZ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ ψεύτικο λόγω της επεξεργασίας που είναι καταφάνερο ότι έχει γίνει. Ναι ρε μαλάκα αφού κόβεται απότομα σε κάποια σημεία.
Xplicit7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ένα πουλάκι μου είπε ότι παίζεις L2. Ναι ρε όλη μέρα...Μα καλά είσαι σοβαρός ;
Freyr Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Thelo to msn mou pisoooooooooooooooooo, putanaaaaaaaaa microsooooooft
Nosti21 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Από μικρός στη φάπα συνεχώς,συνηθίσες να τρεχεις σα λαγος,στα βορια προαστια καρπαζια,μεγάλωσες με ψυχολογικά...Και σε κουμπωσαν φάρμακα βαριά,για να ξεχάσεις τραύματα πολλά,το ξύλο στο σχολείο στη δουλειά, στους δρόμους τα πολλά τρέξιματα...βαζελα η ιστορία είν'αυτή,το ψεμα η ρουφιανια και η ντροπη,αυτος είσαι δεν γίνεται αλλιώς......Π@@@@@Σ ΓΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!
MixMasteR Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Thelo to msn mou pisoooooooooooooooooo, putanaaaaaaaaa microsooooooft Σου είπα τι να κανεις. Εσύ σαν μαλάκας δεν το κανεις.
WeirdSituation Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Π@@@@@Σ ΓΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!! άμα ξαναπείς αλήθεια θα το κάνω λοκ.
Freyr Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Σου είπα τι να κανεις. Εσύ σαν μαλάκας δεν το κανεις. ???
ExTrEmEDwarf Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 άμα ξαναπείς αλήθεια θα το κάνω λοκ. ....
Recommended Posts