Nosti21 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Άλλοι ζητάνε προμοτε για κανονικά μεμπερ και άλλοι για σταφφ μεμπερ.. Έλεος ο καθένας με τον πόνο του!
Kяaσh Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ο βεντίκαΡ πρέπει να γίνει άμεσα μπαν μπουν γιατί βάζουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητα του πολυαγαπημένου μας φόρουμ.
Pinaepple Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Άλλοι ζητάνε προμοτε για κανονικά μεμπερ και άλλοι για σταφφ μεμπερ.. Έλεος ο καθένας με τον πόνο του! Demote zitise oxi promote.
Venticar Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 χαχαχαχα pff Ο βεντίκαΡ πρέπει να γίνει άμεσα μπαν μπουν γιατί βάζουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητα του πολυαγαπημένου μας φόρουμ. tsoukou tsoukou tsa tsoukou tsoukou tsa
Kяaσh Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Πού σκατά χάθηκες εσύ ρε παπαρα? Well δεν χάθηκα απλά είμαι skype user και μσν λίγο στην πούτσα μου , αλλά ντάξει έχω βαρεθεί τα πάντα τωρα και παίζω dota με versus.
FighterBoss Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ποιες συζητήσεις στο gost σας σπάνε τα νεύρα; Ποδόσφαιρο ΚαψουροΤράγουδα L.o.L Αναρχία & Αστυνομία Πολιτικά Όπου συμμετέχει ο Fanky ::) γαμάτο;axa Τίποτα άλλο;
Reptant_ Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Well δεν χάθηκα απλά είμαι skype user και μσν λίγο στην πούτσα μου , αλλά ντάξει έχω βαρεθεί τα πάντα τωρα και παίζω dota με versus. Ρημαδο garena Bnet ftw :)
Kяaσh Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 pfftsoukou tsoukou tsa tsoukou tsoukou tsa Τσου κου τσάκα venti-ca πάρε την πούτσα μου και λάκα παλιο πούστη μαλάκα χΔ
Fanky Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ela 3ekoliste re afisteton ksereis pou tous grafo e ? 8)
Recommended Posts