Xplicit7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Κλείσε τα caps ρε μαλάκα μη μας τυφλώσεις να ουμε.
Nosti21 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 sou milise kanenas "magka"? megalonei to e-penis sou na fantasto otan ta les auta kai milas me caps ::) OXI DN MEGALONI TO EPENIS M.. ALLA GIA NA VAZEIS AFTA STN SIG SOU THA PEI OTI EXEIS PROB MAZI TOU.. K SOU EXEI AFISEI PSIXOLOGIKA,.
Xplicit7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Έχετε δοκιμάσει να παίξετε πόλεμο με φλούδια μανταρινιού μέσα σε ένα χαρτί τυλιγμένο ;
WeirdSituation Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 AAAA EPISIS 3EXASA NA SOU PW.. ENAS AGONAS DN KERDIZETE ME TOUS MPATSOUS..!!!! 1000+ PATSOI LEEI IPIRXAN ENO ITAN ADEIO XAXAXAAAXAXAXAXAXAA K ELIKOPTERO LEEI PANO APO TO GIPEDO.. GT?? GIA ENA ADEIO GIPEDO K GIA TO MATS TOU GAY.ROU XAXAXAXAXAXAXAXA ELEINOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII και μετά απορείς γιατί σε λένε ζώο..
Xplicit7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Επίσης σε αυτό που λέει με τους μπάτσους συμφωνώ ήταν πολύ τραγικό , ούτε αν ήταν γεμάτη η Τούμπα δε θα υπήρχαν τόσοι μπάτσοι.
WeirdSituation Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 πες μου ρε μλκ... πως γίνεται να κερδίσεις αγώνα με τους μπάτσους; θα πυροβολήσει την μπάλα και θα αλλάξει πορεία; ή θα συλλάβει τον χαλκιά; μας κοροιδεύετε ρε;
Xplicit7 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 πες μου ρε μλκ... πως γίνεται να κερδίσεις αγώνα με τους μπάτσους; θα πυροβολήσει την μπάλα και θα αλλάξει πορεία; ή θα συλλάβει τον χαλκιά; μας κοροιδεύετε ρε; Αυτά τα λένε οι αιώνιοι τριτοτέταρτοι ρε , εγώ λέω για τους μπάτσους που είχαν μαζέψει εκεί.
Nosti21 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 πες μου ρε μλκ... πως γίνεται να κερδίσεις αγώνα με τους μπάτσους; θα πυροβολήσει την μπάλα και θα αλλάξει πορεία; ή θα συλλάβει τον χαλκιά; μας κοροιδεύετε ρε; vre ilithie.. gia tn perifrourisei sou leo.. dn sou leo gia tn agona.. fona3ate tosous mpatsous gt?? gia ena adeio gipedo??
Sοfos Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Έχετε δοκιμάσει να παίξετε πόλεμο με φλούδια μανταρινιού μέσα σε ένα χαρτί τυλιγμένο ; και μεσα στο μανταρινακι ενα ξυραφακι? :) ΩΩΩ Βεβαια..
Recommended Posts