ExTrEmEDwarf Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 0xa0xa0x0 afou ksenerotos ine kana astiaki den boroume na poume...aaaaaaaaaaa ama ine etc na fero thn xestra sto pc m na telioni i ipothesi :S na patiso mia xontri ee tha voulosi pali kala o aderofsm ine idravlikos :S Πόση μαλακία τράβηξες για να γράψεις συτό που έκανες edit?
ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Βαριέμαι που περπατώ,βαριέμαι που μιλάω. Βαριέμαι που ζώ,βαριέμαι πία να σκάω. Βαριέμαι δεν το κρύβω,γιατί βαριέμαι να το κρύβω. Βαριέμαι και το δείχνω και άς βαριέμαι να το δείχνω. Τα βαρέθηκα όλα.Όλα είναι βαρετά. Βαρεθήκα και μένα με βαρέθηκα απλά. Βαρέθηκα τα ίδια με βαρέθηκαν και αυτά. Βαρέθηκα τα ξίδια,βαριέμαι του θανατά. Και αν βαρέθηκα ελπίζω να μην πάψω να βαριέμαι. Γιατί βαρέθηκα να ζώ και να ελπίζω. και αν βαριέμαι..... το καυχιέμαι......
BloodyWarrior Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 BLOODY ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ STEAL. χαχαχα morgana ftw ρε !
ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 k ela re mlk ama dn apadas dn ine wreo ;3. sobara prp na broume kati na kanoume mazi pali s pethimisa ;3
Phoenix4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Βαριέμαι που περπατώ,βαριέμαι που μιλάω. Βαριέμαι που ζώ,βαριέμαι πία να σκάω. Βαριέμαι δεν το κρύβω,γιατί βαριέμαι να το κρύβω. Βαριέμαι και το δείχνω και άς βαριέμαι να το δείχνω. Τα βαρέθηκα όλα.Όλα είναι βαρετά. Βαρεθήκα και μένα με βαρέθηκα απλά. Βαρέθηκα τα ίδια με βαρέθηκαν και αυτά. Βαρέθηκα τα ξίδια,βαριέμαι του θανατά. Και αν βαρέθηκα ελπίζω να μην πάψω να βαριέμαι. Γιατί βαρέθηκα να ζώ και να ελπίζω. και αν βαριέμαι..... το καυχιέμαι...... Μου αρέσει εκείνο το κομμάτι που λέει οτί βαριέται
ExTrEmEDwarf Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ela re mlk ama dn apadas dn ine wreo ;3. sobara prp na broume kati na kanoume mazi pali s pethimisa ;3 Τελευταία έχω ψυχολογικά και δεν έχω όρεξη για τίποτα
ĐarkSlayer Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Μου αρέσει εκείνο το κομμάτι που λέει οτί βαριέται nai etsi to exi ebloutisi o tipos. dn ine apla kati pou bariesai ine ena ebloutizmeno bariemai gia na bariesai ebira.
Recommended Posts