Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Tα topic βλεπω κοιτα μονο πως γραφει μεσα.Το παιζει καποιος
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Καλα ρε μαλακες ποσο σπαζαρχιδας ηταν ο noble.. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου την έσπασε ο Noble.
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Δεν ξέρω γιατί. Αλλά προσωπικά εμένα ποτέ δεν μου την έσπασε ο Noble. Δες μονο εκεινο το topic Λες και θελει ενα forum να μην λες τιποτα εκτος απο γεια καλημερα κτλπ ελεος ρε Οσο τον προλαβα εδω,να το παιζει ειμαι ο γαματος,πρεπει να με σεβεστε(ακομα και οταν ηταν normal member) και δεν κανει να μου μιλατε εγω το θεωρω σπαστικο αυτο
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Δες μονο εκεινο το topic Λες και θελει ενα forum να μην λες τιποτα εκτος απο γεια καλημερα κτλπ ελεος ρε Οσο τον προλαβα εδω,να το παιζει ειμαι ο γαματος,πρεπει να με σεβεστε(ακομα και οταν ηταν normal member) και δεν κανει να μου μιλατε εγω το θεωρω σπαστικο αυτο Αργά ή γρήγορα κάθε gmod έτσι συμπεριφέρεται.
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Αργά ή γρήγορα κάθε gmod έτσι συμπεριφέρεται. Oχι ΤΟΣΟ πολυ
Coyote™ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Αργά ή γρήγορα κάθε gmod έτσι συμπεριφέρεται. Βασικά όταν γίνεται, γίνεται αντίστροφα, αλλά τέλως πάντων. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΪΚΗ PIC ΤΩΡΑ;
Xplicit7 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Βασικά όταν γίνεται, γίνεται αντίστροφα, αλλά τέλως πάντων. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΪΚΗ PIC ΤΩΡΑ; Για ποια pic μιλάς μπας και την έχω ;
Reptant_ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 btw,unban Vala ban για ενα : Δεν εχω διαβατηριο; :P
ExTrEmEDwarf Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Αργά ή γρήγορα κάθε gmod έτσι συμπεριφέρεται. ?
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Βασικά όταν γίνεται, γίνεται αντίστροφα, αλλά τέλως πάντων. Τα ανέφερε σε τυχαία σειρά. Γενικά πάντως αυτή είναι η συμπεριφορά ενός gmod μετά από λίγο καιρό.
Coyote™ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Για ποια pic μιλάς μπας και την έχω ; To quest για να βρεις..
MiraDBZ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ? Έλα ρε μαλάκα και εσύ. Δεν είσαι και το καλύτερο παιδί.
Recommended Posts